Повезане вести

Звезда није нека екипа, а тренера ништа не разумемо: Плеј Жалгириса убацио 2 поена и кука - Ово је тужан пораз!

Звезда није нека екипа, а тренера ништа не разумемо: Плеј Жалгириса убацио 2 поена и кука - Ово је тужан пораз!

Мондо 14.10.2021
Мантас Калнијетис није имао проблем да "пецне" црвено-беле упркос поразу у Београду... Мантас Калнијетис није имао проблем да "пецне" црвено-беле упркос поразу у Београду... Црвена звезда је у трећем колу Евролиге савладала… »
"Знали смо да Звезда није нека екипа!" Потцењивачки коментари из Жалгириса после меча у Београду!

"Знали смо да Звезда није нека екипа!" Потцењивачки коментари из Жалгириса после меча у Београду!

Спортал блиц 14.10.2021
Кошаркаши пружили су Овај пораз је гостима из Каунаса изгледа доста тешко пао, а један од играча који највише жале због њега је искусни плејмејкер Мантас Калнијетис. Он сматра да је његов тим синоћ испустио велику прилику за… »
"Туга од кога смо ми изгубили" Калниетис не може да прежали пораз од Црвене звезде

"Туга од кога смо ми изгубили" Калниетис не може да прежали пораз од Црвене звезде

Вечерње новости 14.10.2021
ФОТО:КК Црвена звезда Мантас Калниетис је играо 18 минута, а после пораза Жалгириса од Црвене звезде у Арени није се либио да каже колико му је тешко пао овакав исход: БОНУС ВИДЕО Како је Београд дочекао кошаркаше који су у… »
Плејмејкер Жалгириса: Звезда није нека екипа, а ми не разумемо нашег тренера

Плејмејкер Жалгириса: Звезда није нека екипа, а ми не разумемо нашег тренера

Моззарт спорт 14.10.2021
Незадовољство у литванском тиму после три пораза у Евролиги. На терену ни да гукне, чим се утакмица завршила распричао се Мантас Калнијетис. Плејмејкер Жагириса имао је велике замерке на игру литванског тима у Београду, али и на… »
Звезда разбила Жалгирис, а Литванац имао потцењивачки коментар

Звезда разбила Жалгирис, а Литванац имао потцењивачки коментар

Нова 14.10.2021
Мантас Калниетис, плејмејкер Жалгириса, након пораза од Црвене звезде у трећем колу потцењивачки је причао о црвено-белима. Литвански репрезентативац сматра да је проблем у промени тренера јер Јуриј Здовц који није добро упознао… »

Вести дана »