Povezane vesti

Zvezda nije neka ekipa, a trenera ništa ne razumemo: Plej Žalgirisa ubacio 2 poena i kuka - Ovo je tužan poraz!

Zvezda nije neka ekipa, a trenera ništa ne razumemo: Plej Žalgirisa ubacio 2 poena i kuka - Ovo je tužan poraz!

Mondo 14.10.2021
Mantas Kalnijetis nije imao problem da "pecne" crveno-bele uprkos porazu u Beogradu... Mantas Kalnijetis nije imao problem da "pecne" crveno-bele uprkos porazu u Beogradu... Crvena zvezda je u trećem kolu Evrolige savladala Žalgiris, a na tom susretu… »
"Znali smo da Zvezda nije neka ekipa!" Potcenjivački komentari iz Žalgirisa posle meča u Beogradu!

"Znali smo da Zvezda nije neka ekipa!" Potcenjivački komentari iz Žalgirisa posle meča u Beogradu!

Sportal blic 14.10.2021
Košarkaši pružili su Ovaj poraz je gostima iz Kaunasa izgleda dosta teško pao, a jedan od igrača koji najviše žale zbog njega je iskusni plejmejker Mantas Kalnijetis. On smatra da je njegov tim sinoć ispustio veliku priliku za slavlje u gostima… »
"Tuga od koga smo mi izgubili" Kalnietis ne može da prežali poraz od Crvene zvezde

"Tuga od koga smo mi izgubili" Kalnietis ne može da prežali poraz od Crvene zvezde

Večernje novosti 14.10.2021
FOTO:KK Crvena zvezda Mantas Kalnietis je igrao 18 minuta, a posle poraza Žalgirisa od Crvene zvezde u Areni nije se libio da kaže koliko mu je teško pao ovakav ishod: BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i… »
Plejmejker Žalgirisa: Zvezda nije neka ekipa, a mi ne razumemo našeg trenera

Plejmejker Žalgirisa: Zvezda nije neka ekipa, a mi ne razumemo našeg trenera

Mozzart sport 14.10.2021
Nezadovoljstvo u litvanskom timu posle tri poraza u Evroligi. Na terenu ni da gukne, čim se utakmica završila raspričao se Mantas Kalnijetis. Plejmejker Žagirisa imao je velike zamerke na igru litvanskog tima u Beogradu, ali i na izdanje Crvene… »
Zvezda razbila Žalgiris, a Litvanac imao potcenjivački komentar

Zvezda razbila Žalgiris, a Litvanac imao potcenjivački komentar

Nova 14.10.2021
Mantas Kalnietis, plejmejker Žalgirisa, nakon poraza od Crvene zvezde u trećem kolu potcenjivački je pričao o crveno-belima. Litvanski reprezentativac smatra da je problem u promeni trenera jer Jurij Zdovc koji nije dobro upoznao tim. „Trener još… »

Vesti dana »