Povezane vesti
Hrvatska vlada ograničila cenu benzina i dizela
RTV 14.10.2021
ZAGREB - Premijer Andrej Plenković saopštio je danas da će vlada ograničiti cenu benzina na 11.10, a dizela na 11. kuna (jedan evro je 7,5 kuna). Plenković je u otvorenom delu sednice vlade rekao da prema Zakonu o naftnim derivatima, vlada ima… »
Plenković: Cijena benzina ograničava se na 1,48 eura
Al Jazeera 14.10.2021
Vlada će uredbom ograničiti maloprodajnu cijenu benzina na 1,48 eura, a dizela na 1,47 eura u narednih 30 dana, kazao je premijer Hrvatske. Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da će Vlada u četvrtak uredbom ograničiti maloprodajnu cijenu… »
Cena goriva više ne sme da divlja: Da li je Hrvatska upravo donela jednu od boljih odluka
Telegraf 14.10.2021
Vlada ima mogućnost da uredbom određuje maksimalnu cenu goriva. Premijer Andrej Plenković saopštio je da će vlada ograničiti cenu benzina na 11.10, a dizela na 11. kuna (jedan evro je 7,5 kuna). Plenković je u otvorenom delu sednice vlade rekao da… »
Hrvatska ograničila cenu benzina i dizela
RTS 14.10.2021
Premijer Andrej Plenković saopštio je da će vlada ograničiti cenu benzina na 11,10, a dizela na 11 kuna (jedan evro je 7,5 kuna). Plenković je u otvorenom delu sednice vlade rekao da prema Zakonu o naftnim derivatima, vlada ima mogućnost da uredbom… »
Plenković se obratio naciji Hrvatska donela nesvakidašnju odluku
Alo 14.10.2021
Hrvatska vlada će danas doneti uredbu kojom će na mesec dana ograničiti cene benzina i dizela. - Imamo posebnu tačku dnevnog reda vezanu za Zakon o naftnim derivatima. Uzimajući u obzir trenutnu sitauciju i nepredvidivost cene goriva, s ciljem… »
Vesti dana »
Završena današnja blokada zgrade tužilaštva i suda u Novom Sadu
Politika pre 37 minutajoš 183 povezane
"Naučio me kako da koristimo vaučere za domaće turiste": Vučić nakon sastanka sa Ficom: Imao sam izuzetnu čast da razgovaram sa jednim od najvećih svetskih lidera (foto)
Blic pre 20 minutajoš 46 povezanih
Kijev: Rusija ispalila interkontinentalnu balističku raketu na Ukrajinu
Novi magazin pre 20 minutajoš 42 povezane
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 1 satjoš 94 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane