Повезане вести

Вучић: Знам шта нам је чинити, заштитићемо наш народ на КиМ

Вучић: Знам шта нам је чинити, заштитићемо наш народ на КиМ

РТС 14.10.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да "зна шта нам је чинити", уколико косовски Албанци поново упадну на север Косова и почну да узнемиравају српски народ и додао да се нада да никада нећемо имати прилику да видимо на… »
"Није то Курти смислио, већ нечија памет" - Вучић: Хапсили су чоколадице са дугим цевима и оклопним возилима

"Није то Курти смислио, већ нечија памет" - Вучић: Хапсили су чоколадице са дугим цевима и оклопним возилима

Вечерње новости 14.10.2021
Фото: Тањуг Вучић је најавио да ће о томе говорити сутра на Првој телевизији. Председник је рекао да можемо да очекујемо подршку Русије, Кине и неколико малих земаља. - Сутра ћу да говорим о улози свих њих и ужасном лицермерју… »
Вучић: Заштитићемо Србе на Косову. Како? Надам се да то нећете морати да видите

Вучић: Заштитићемо Србе на Косову. Како? Надам се да то нећете морати да видите

Н1 Инфо 14.10.2021
Председник Србије Александар Вучић поновио је да ће држава умети да заштити српски народ на Косову у случају да се поново насиље али није желео да прецизира на који начин. „Ми ћемо заштитити наш народ. Како? Надам се да никада… »
"Заштитићемо наш народ": Вучић: Како? Надам се да нећете морати да видите

"Заштитићемо наш народ": Вучић: Како? Надам се да нећете морати да видите

Блиц 14.10.2021
Председник Србије Александар Вучић, у вези са нападом косовске полиције на Србе јуче на северу Косова, истакао је данас да оклопне трупе КБС не могу по Резолуцији 1244 да долазе без сагласности НАТО и четири градоначелника… »
„Знам шта нам је чинити“: Вучиц́ о ситуацији на северу Косова

„Знам шта нам је чинити“: Вучиц́ о ситуацији на северу Косова

Спутник 14.10.2021
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да зна шта нам је чинити, уколико косовски Албанци поново упадну на север Косова и узнемиравају српски народ и додао да се нада да никада нец́емо имати прилику да видимо на који ц́е… »
Вучић о дешавањима на КиМ: Сатерани смо, као земља, као пацов у углу

Вучић о дешавањима на КиМ: Сатерани смо, као земља, као пацов у углу

Нова 14.10.2021
Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да ће држава умети да заштити српски народ на Косову у случају да се поново насиље али није желео да прецизира на који начин. „Ми ћемо заштитити наш народ. Како? Надам се да… »
"Пробајте све шта можете против Срба, па ћете видети шта следи" Вучић одлучан - зна се како ће се држава борити за своје…

"Пробајте све шта можете против Срба, па ћете видети шта следи" Вучић одлучан - зна се како ће се држава борити за своје…

Србија данас 14.10.2021
Вучић је након обиласка фабрике и развојног центра компаније "Бросе" у Панчеву рекао, одговарајући на питање новинара како ће заштитити Србе на КИМ, да они могу да пробају све што могу против Срба па ће видети шта ће се десити… »
Вучић: Србија ће заштитити свој народ на Косову

Вучић: Србија ће заштитити свој народ на Косову

Данас 14.10.2021
Председник Србије Александар Вучић поновио је данас да ће држава умети да заштити српски народ на Косову у случају да се поново насиље али није желео да прецизира на који начин. „Ми ћемо заштитити наш народ. Како? Надам се да… »
Председник о упаду росу и рашки Све што мисле да могу да ураде против Срба, нек пробају па нек виде каква ће бити реакција…

Председник о упаду росу и рашки Све што мисле да могу да ураде против Срба, нек пробају па нек виде каква ће бити реакција…

Курир 14.10.2021
* Колико год да ми је тешко, ја знам шта је нама чинити. Ми ћемо заштити наш народ и тачка! Надам се да то никад нећете морати да видите * Шта год Албанци урадили, имаће подршку петорке! Није ово први пут, туђа је то памет… »
Вучић: “Заштићемо наш народ! Како? Надам се да никада нећете морати да видите” (ВИДЕО)

Вучић: “Заштићемо наш народ! Како? Надам се да никада нећете морати да видите” (ВИДЕО)

Вести онлине 14.10.2021
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је јучерашњу акцију косовске полиције на северу КиМ. – Што се тиче Куртија, зна он шта су му биле стварне намере. Ништа се неће десити на СБ, имају подршку велике петорке. Шта… »

Вести дана »