Povezane vesti

"Znam šta nam je činiti, zaštitićemo naš narod na Kosovu i Metohiji"

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da "zna šta nam je činiti", ukoliko kosovski Albanci ponovo upadnu na sever Kosova i uznemiravaju srpski narod i dodao da se nada da nikada nećemo imati priliku da vidimo na koji će… »

Vučić: Znam šta nam je činiti, zaštitićemo naš narod

Politika pre 3 dana
PANČEVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da „zna šta nam je činiti”, ukoliko kosovski Albanci ponovo upadnu na sever Kosova i uznemiravaju srpski narod i dodao da se nada da nikada nećemo imati priliku da vidimo na koji će… »

Vučić: Znam šta nam je činiti, zaštitićemo naš narod na KiM

RTS pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "zna šta nam je činiti", ukoliko kosovski Albanci ponovo upadnu na sever Kosova i počnu da uznemiravaju srpski narod i dodao da se nada da nikada nećemo imati priliku da vidimo na koji će način to… »

"Nije to Kurti smislio, već nečija pamet" - Vučić: Hapsili su čokoladice sa dugim cevima i oklopnim vozilima

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: Tanjug Vučić je najavio da će o tome govoriti sutra na Prvoj televiziji. Predsednik je rekao da možemo da očekujemo podršku Rusije, Kine i nekoliko malih zemalja. - Sutra ću da govorim o ulozi svih njih i užasnom licermerju i bezumnim… »

Vučić: Zaštitićemo Srbe na Kosovu. Kako? Nadam se da to nećete morati da vidite

N1 Info pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da će država umeti da zaštiti srpski narod na Kosovu u slučaju da se ponovo nasilje ali nije želeo da precizira na koji način. „Mi ćemo zaštititi naš narod. Kako? Nadam se da nikada nećete morati… »

"Zaštitićemo naš narod": Vučić: Kako? Nadam se da nećete morati da vidite

Blic pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u vezi sa napadom kosovske policije na Srbe juče na severu Kosova, istakao je danas da oklopne trupe KBS ne mogu po Rezoluciji 1244 da dolaze bez saglasnosti NATO i četiri gradonačelnika, prenosi B92. "Ovo im je… »

Vučić: Znam šta nam je činiti, zaštitićemo naš narod na KIM

Dnevnik pre 3 dana
PANČEVO: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da "zna šta nam je činiti", ukoliko kosovski Albanci ponovo upadnu na sever Kosova i uznemiravaju srpski narod i dodao da se nada da nikada nećemo imati priliku da vidimo na koji će… »

"Zaštitićemo naš narod. Tačka. Kako? Nadam se da nikada nećete morati da vidite"

B92 pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je jučerašnju akciju kosovske policije na severu KiM. "Što se tiče Kurtija, zna on šta su mu bile stvarne namere. Ništa se neće desiti na SB, imaju podršku velike petorke. Šta god. Mi možemo… »

Predsednik o upadu rosu i raški Sve što misle da mogu da urade protiv Srba, nek probaju pa nek vide kakva će biti reakcija…

Kurir pre 3 dana
* Koliko god da mi je teško, ja znam šta je nama činiti. Mi ćemo zaštiti naš narod i tačka! Nadam se da to nikad nećete morati da vidite * Šta god Albanci uradili, imaće podršku petorke! Nije ovo prvi put, tuđa je to pamet smislila a ne Kurti… »

Vučić: Srbija će zaštititi svoj narod na Kosovu

Danas pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će država umeti da zaštiti srpski narod na Kosovu u slučaju da se ponovo nasilje ali nije želeo da precizira na koji način. „Mi ćemo zaštititi naš narod. Kako? Nadam se da nikada nećete… »

"Probajte sve šta možete protiv Srba, pa ćete videti šta sledi" Vučić odlučan - zna se kako će se država boriti za…

Srbija danas pre 3 dana
Vučić je nakon obilaska fabrike i razvojnog centra kompanije "Brose" u Pančevu rekao, odgovarajući na pitanje novinara kako će zaštititi Srbe na KIM, da oni mogu da probaju sve što mogu protiv Srba pa će videti šta će se desiti. Predsednik… »

Vučić o dešavanjima na KiM: Saterani smo, kao zemlja, kao pacov u uglu

Nova pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će država umeti da zaštiti srpski narod na Kosovu u slučaju da se ponovo nasilje ali nije želeo da precizira na koji način. „Mi ćemo zaštititi naš narod. Kako? Nadam se da nikada nećete… »

„Znam šta nam je činiti“: Vučić o situaciji na severu Kosova

Sputnik pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da zna šta nam je činiti, ukoliko kosovski Albanci ponovo upadnu na sever Kosova i uznemiravaju srpski narod i dodao da se nada da nikada nećemo imati priliku da vidimo na koji će način to uraditi… »

Vučić: “Zaštićemo naš narod! Kako? Nadam se da nikada nećete morati da vidite” (VIDEO)

Vesti online pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je jučerašnju akciju kosovske policije na severu KiM. – Što se tiče Kurtija, zna on šta su mu bile stvarne namere. Ništa se neće desiti na SB, imaju podršku velike petorke. Šta god. Mi… »

Vesti dana »