Povezane vesti
Festival Mirdita počinje danas u Prištini
RTV 14.10.2021
PRIŠTINA - Festival "Mirdita, dobar dan!" počinje danas u Prištini, i predstaviće do 16. oktobra modernu umetničku, kulturnu i društvenu scenu Srbije, uz besplatan ulaz za posetioce, najavili su organizatori. Osmo izdanje festivala večeras u… »
Festival 'Mirdita, dobar dan' otvoren u Prištini
Slobodna Evropa 14.10.2021
Dokumentarnim filmom “Zaceli me” (“Hold me right”) Danijele Štajnfeld, koji govori o seksualnom nasilju, u Prištini je 14. oktobra otvoreno osmo izdanje festivala "Mirdita, dobar dan!". Film “Zaceli me” sadrži intimne priče i svedočenja… »
Uz pomoć festivala do boljih odnosa Beograda i Prištine
Al Jazeera 14.10.2021
Festival će u tri dana trajanja publici u Prištini predstaviti modernu umjetničku, kulturnu i društvenu scenu Srbije. Projekcijom filma Zaceli me (Hold me right), autorice Danijele Štajnfeld, koji govori o žrtvama silovanja, počiniteljima… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 2 satajoš 3 povezane