Povezane vesti
Kaja se vakcinisala protiv korone: "Virus sam prelažala pre godinu dana. Želim normalno i slobodno da se krećem"
Blic 14.10.2021
Kaja Ostojić (38) primila je vakcinu protiv korona virusa i o tome obavestila pratioce putem Instagrama. - E, pa, dragi moji, od prevelike želje za slobodom i normalnim kretanjem, odlučila sam da se vakcinišem, i obavih to proteklog vikenda u Briselu -… »
Kaja primila vakcinu protiv korone: Bocnite se i vi, pa da živimo kao ljudi
Nova 14.10.2021
Pevačica Kaja Ostojić primila je vakcinu protiv koronavirusa, a snimak procesa objavila je na Instagramu. Kako je navela u opisu, vakcinu je primila u Briselu. A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) „E, pa, dragi moji, od prevelike želje za slobodom i… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Serbian News Media pre 14 minutajoš 26 povezanih
Putin šokirao Evropu usred rata na Bliskom istoku: Ponudio pomoć pod jednim uslovom
Mondo pre 54 minutajoš 110 povezanih
Trampov plan za Pojas Gaze za sada zaustavljen zbog rata na Bliskom istoku
Beta pre 44 minutajoš 23 povezane
Trampovi izaslanici iznenada otkazali planiranu posetu Izraelu! Američki predsednik će održati nenajavljenu konferenciju za medije! Bukti rat sa Iranom!
Kurir pre 24 minutajoš 54 povezane
Radmilo Marković: Kada bude dolazilo do promene vlasti, tek ćemo da vidimo na šta je sve spremna
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih