Povezane vesti
Jovana Jeremić za kurir: Tanja Savić imala aferu sa gradonačelnikom Banja Luke! Viđali se na Jahorini, u sve umešana kija…
Kurir 14.10.2021
Tanja Savić letos je bila u tajnoj vezi s jednim političarem iz Bosne. Ovo je otkrila voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov", ali je prećutala njegovo ime. - Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj… »
Tanja Savić o navodnoj vezi sa Draškom: Ne bih ništa demantovala
Nova 14.10.2021
Nakon spekulacija o navodnoj vezi Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića oglasila se pevačica. Tanja je odgovorila na pitanja o vezi sa političarem te istakla, da ne želi da demantuje navode: „Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih… »
Šok! Zbog ove pevačice je političar "šutnuo" tanju Savić - Devojka videla njihove prisne fotke pa napravila haos, a onda…
Blic 14.10.2021
Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim bosanskim političarem. - Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi -… »
Moram li da iznosim detalje?! Prvo oglašavanje Tanje Savić nakon priča o aferi sa političarem - "Neću da demantujem!"
Mondo 14.10.2021
Tanja Savić se oglasila povodom navoda o romansi sa Draškom Stanivukovićem. Tanja Savić se oglasila povodom navoda o romansi sa Draškom Stanivukovićem. Voditeljka Jovana Jeremić napravila je pravu pometnju kada je u emisiji "Paparaco lova" navela da zna… »
Tanja Savić progovorila o vezi sa Draškom Stanivukovićem: "Moram li da iznosim detalje? Neću da demantujem"
Blic 14.10.2021
Tanja Savić oglasila se za domaće medije nakon navoda da je bila u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem. - Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to… »
Ja znam sve detalje, moraju da paze! Javnost bruji o aferi Tanje Savić i političara - Jovana Jeremić se ponovo oglasila!
Mondo 14.10.2021
Jovana Jeremić još jednom o navodnoj aferi Tanje Savić sa političarem. Jovana Jeremić još jednom o navodnoj aferi Tanje Savić sa političarem. Jovana Jeremić nedavno je pokrenula lavinu komentara kada je upitana da prokomentariše Tanju Savić i tom… »
Vesti dana »

Protestna šetnja do MUP-a na Novom Beogradu, skupovi i u Novom Sadu, Šapcu i Užicu
RTS pre 37 minutajoš 53 povezane

Tektonski udar usred Evrope! Pala još jedna francuska vlada, Makron ima tri opcije na stolu! Sprema se haos!
Kurir pre 37 minutajoš 32 povezane

Letnje sunce se ne predaje, ali nevreme pravi haos po regionima Afrički toplotni talas osetiće se do srede
Dnevnik pre 6 satijoš 36 povezanih