Повезане вести
Јована Јеремић за курир: Тања Савић имала аферу са градоначелником Бања Луке! Виђали се на Јахорини, у све умешана кија…
Курир 14.10.2021
Тања Савић летос је била у тајној вези с једним политичарем из Босне. Ово је открила водитељка Јована Јеремић у емисији "Папарацо лов", али је прећутала његово име. - Ево ексклузиве. Чула сам да је један млади политичар био с… »
Тања Савић о наводној вези са Драшком: Не бих ништа демантовала
Нова 14.10.2021
Након спекулација о наводној вези Тање Савић и градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића огласила се певачица. Тања је одговорила на питања о вези са политичарем те истакла, да не жели да демантује наводе: „Не желим да… »
Шок! Због ове певачице је политичар "шутнуо" тању Савић - Девојка видела њихове присне фотке па направила хаос, а онда…
Блиц 14.10.2021
Јована Јеремић шокирала је све када је пред камерама "Папарацо лова" рекла да зна за везу коју је Тања Савић имала са једним босанским политичарем. - Чула сам, ево ексклузива, да је један млади политичар био са Тањом Савић у… »
Морам ли да износим детаље?! Прво оглашавање Тање Савић након прича о афери са политичарем - "Нећу да демантујем!"
Мондо 14.10.2021
Тања Савић се огласила поводом навода о романси са Драшком Станивуковићем. Тања Савић се огласила поводом навода о романси са Драшком Станивуковићем. Водитељка Јована Јеремић направила је праву пометњу када је у емисији… »
Тања Савић проговорила о вези са Драшком Станивуковићем: "Морам ли да износим детаље? Нећу да демантујем"
Блиц 14.10.2021
Тања Савић огласила се за домаће медије након навода да је била у вези са градоначелником Бањалуке, Драшком Станивуковићем. - Не желим да коментаришем ништа. Не бих, ништа. Ни да демантујем. Мени је то све смешно. Само но… »
Ја знам све детаље, морају да пазе! Јавност бруји о афери Тање Савић и политичара - Јована Јеремић се поново огласила!
Мондо 14.10.2021
Јована Јеремић још једном о наводној афери Тање Савић са политичарем. Јована Јеремић још једном о наводној афери Тање Савић са политичарем. Јована Јеремић недавно је покренула лавину коментара када је упитана да прокоментарише… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана
Временска прогноза за за среду, 10. децембар: Ујутру облачно, мраз и магла, током дана сунчано
Нови магазин пре 20 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 51 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 26 минутајош 16 повезаних