Povezane vesti
Detalji venčanja praktične žene i producenta: Izgovorila sudbonosno da u ponoć, nosila crvenu haljinu, a jednu stvar je…
Kurir 14.10.2021
Venčanje Nataše Pavlović i Predraga Pavlovića su sudbonosno izgovorili tokom neobične ceremonije, a voditeljka je svojevremno otkrila sve detalje svog najradosnijeg dana. View this post on Instagram A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)… »
Venčali se u ponoć, nosila crvenu venčanicu: Jednu stvar je zaboravila da kupi! Svi detalji venčanja "praktične žene"
Mondo 14.10.2021
Voditeljka Nataša Pavlović nije želela ništa klasično, njeno venčanje je bilo potpuno drugačije. Voditeljka Nataša Pavlović nije želela ništa klasično, njeno venčanje je bilo potpuno drugačije Domaćica emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović retko… »
Vesti dana »

Počeli pregovori o povećanju minimalne zarade, Milica Đurđević Stamenkovski preuzela predsedavanje SES-om
Morava info pre 27 minutajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 17 minutajoš 29 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih