Povezane vesti

Uzeo sam macolu i udario ga u glavu: Nikola ubio poslodavca, a onda mu nosio sanduk na sahrani! Šokantan preokret na suđenju

Uzeo sam macolu i udario ga u glavu: Nikola ubio poslodavca, a onda mu nosio sanduk na sahrani! Šokantan preokret na suđenju

Kurir 14.10.2021
Nišlija Nikola Mladenović (35) optužen da je sa svojim bratom Markom (40) 8. oktobra prošle godine ubio svog poslodavca Draška Ranđelovića (46), danas je pred Višim sudom u Nišu priznao krivicu. Na prethodnom glavnom pretresu odbranu je izneo… »
Ubio poslodavca, pa mu nosio sanduk na sahrani: Nastavljeno suđenje braći iz Niša optuženim za ubistvo Draška…

Ubio poslodavca, pa mu nosio sanduk na sahrani: Nastavljeno suđenje braći iz Niša optuženim za ubistvo Draška…

Večernje novosti 14.10.2021
Foto Privatna arhiva - Toga jutra Draško me je probudio nešto pre sedam sati i rekao mi da budem spreman za pet minuta, da dolazi pe mene i mog brata da idemo na plac da sređujemo prostor, iako je dogovor bio da krenemo kasnije. Bio je uznemiren, vikao… »
Nišlija na sudu priznao da je ubio šefa, na sahrani mu nosio kovčeg

Nišlija na sudu priznao da je ubio šefa, na sahrani mu nosio kovčeg

Nova 14.10.2021
Nišlija Nikola Mladenović (35) optužen da je sa svojim bratom Markom (40), 8. oktobra prošle godine ubio svog poslodavca Draška Ranđelovića (46), danas je pred Višim sudom u Nišu priznao krivicu. Na prethodnom glavnom pretresu odbranu je izneo… »
"Krenuo je na mene sekirom i zapretio ubistvom cele porodice": Jedan od braće priznao da je biznismena u MIN Kopex-u udarao…

"Krenuo je na mene sekirom i zapretio ubistvom cele porodice": Jedan od braće priznao da je biznismena u MIN Kopex-u udarao…

Blic 14.10.2021
Nikola Mladenović (35) iz Niša koji je optužen da je sa bratom Markom (40), 8. oktobra 2020. godine u krugu fabrike "MIN kopex" u Nišu brutalno usmrtio Draška Ranđelovića (46), priznao je na današnjem suđenju da se kobnog dana u samoodbrani… »

Vesti dana »