Повезане вести
Узео сам мацолу и ударио га у главу: Никола убио послодавца, а онда му носио сандук на сахрани! Шокантан преокрет на суђењу
Курир 14.10.2021
Нишлија Никола Младеновић (35) оптужен да је са својим братом Марком (40) 8. октобра прошле године убио свог послодавца Драшка Ранђеловића (46), данас је пред Вишим судом у Нишу признао кривицу. На претходном главном претресу… »
Убио послодавца, па му носио сандук на сахрани: Настављено суђење браћи из Ниша оптуженим за убиство Драшка Ранђеловића…
Вечерње новости 14.10.2021
Фото Приватна архива - Тога јутра Драшко ме је пробудио нешто пре седам сати и рекао ми да будем спреман за пет минута, да долази пе мене и мог брата да идемо на плац да сређујемо простор, иако је договор био да кренемо касније… »
Нишлија на суду признао да је убио шефа, на сахрани му носио ковчег
Нова 14.10.2021
Нишлија Никола Младеновић (35) оптужен да је са својим братом Марком (40), 8. октобра прошле године убио свог послодавца Драшка Ранђеловића (46), данас је пред Вишим судом у Нишу признао кривицу. На претходном главном претресу… »
"Кренуо је на мене секиром и запретио убиством целе породице": Један од браће признао да је бизнисмена у МИН Копекс-у ударао…
Блиц 14.10.2021
Никола Младеновић (35) из Ниша који је оптужен да је са братом Марком (40), 8. октобра 2020. године у кругу фабрике "МИН копекс" у Нишу брутално усмртио Драшка Ранђеловића (46), признао је на данашњем суђењу да се кобног дана у… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Троје мртвих у саобраћајки на Новом Београду: Хорор на раскрсници, тела покривена чаршавима, возила смрскана
Телеграф пре 6 минутајош 5 повезаних
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 6 сатијош 1 повезана