Povezane vesti
Novinar otkriva zašto su Sparsi otpustili Hrvata: Iznenađen sam što ga Popović nije poslao peške kući (video)
Mozzart sport 14.10.2021
"Znao sam da će ovo da se desi odmah posle odustajanja Šamanića da brani kontranapad" Polagao je San Antonio velike nade u Luku Šamanića (21, 211cm)kojeg je draftovao kao 19. pika 2019. godine, što je Hrvatu obezbeđivalo potpisivanje… »
Popović otpustio Hrvata, novinar tvrdi da je ovo razlog: Svi se smeju snimku - "Čudi me da nije pešačio do kuće"
Mondo 14.10.2021
Jeste da su pripreme, ali ovo se ne radi. Jeste da su pripreme, ali ovo se ne radi. San Antonio odlučio je da raskine ugovor sa talentovanim hrvatskim košarkašom Lukom Šamanićem (21, 211cm) pošto nije ispunio očekivanja odlazećeg trenera Grega… »
"Čudi me da ga peške nije poslao kući": "Ludi Srbin" otpustio Hrvata (video)
Večernje novosti 14.10.2021
Foto: EPA-EFE/ROMAN PILIPEY Ipak, Popovič je pogrešio, Šamanić nije dokazao da može da "zaradi" mesto u rotaciji San Antonija. - Sparsi su saopštili da su otpustili Šamanića i znao sam da će se to dogoditi zbog onoga kako se Šamanić ponašao u… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 37 minutajoš 5 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 35 minutajoš 2 povezane