Повезане вести
Новинар открива зашто су Спарси отпустили Хрвата: Изненађен сам што га Поповић није послао пешке кући (видео)
Моззарт спорт 14.10.2021
"Знао сам да ће ово да се деси одмах после одустајања Шаманића да брани контранапад" Полагао је Сан Антонио велике наде у Луку Шаманића (21, 211цм)којег је драфтовао као 19. пика 2019. године, што је Хрвату обезбеђивало… »
Поповић отпустио Хрвата, новинар тврди да је ово разлог: Сви се смеју снимку - "Чуди ме да није пешачио до куће"
Мондо 14.10.2021
Јесте да су припреме, али ово се не ради. Јесте да су припреме, али ово се не ради. Сан Антонио одлучио је да раскине уговор са талентованим хрватским кошаркашом Луком Шаманићем (21, 211цм) пошто није испунио очекивања одлазећег… »
"Чуди ме да га пешке није послао кући": "Луди Србин" отпустио Хрвата (видео)
Вечерње новости 14.10.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/РОМАН ПИЛИПЕИ Ипак, Попович је погрешио, Шаманић није доказао да може да "заради" место у ротацији Сан Антонија. - Спарси су саопштили да су отпустили Шаманића и знао сам да ће се то догодити због онога како се… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место има само НИС пумпе, немају алтернативу за снабдевање горивом
Нова економија пре 3 сатајош 44 повезане
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 4 сатијош 29 повезаних
Велико интересовање за легализацију огласила се министарка Софронијевић: Већ стигло више од 7.000 пријава (фото)
Ало пре 1 сатјош 121 повезана
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 26 минутајош 72 повезане