Povezane vesti
Ana Bekuta otkrila istinu o odnosu sa cecom: Evo šta kaže o čarkama u "Zvezdama Granda": "Ja sam mirna"
Blic 14.10.2021
Folk pevačica Ana Bekuta godinama je članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", u kojem je odnedavno i njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović. Ceca je dosad u više navrata "upadala u vatru" sa članovima žirija, a Bekuta je otkrila ima li… »
Ana Bekuta otkrila pravu istinu o odnosu sa Cecom! Progovorila o čarkama sa koleginicom, pa se onda dotakla i karleuše
Kurir 14.10.2021
Ana Bekuta zatekli smo na njenom nastupu u Beogradu, a za kameru Kurir televizije pevačica je otkrila u kakvim je odnosima sa koleginicama u Cecom Ražnatović i Jelenom Karleušom. - Nema nikakvih čarki između Cece i mene, sve je mirno. Šalimo se među… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 6 minutajoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO: Desetine poginulih u Libanu, nafta 112 dolara po barelu, Tramp zapretio uništenjem Južnog Parsa ako Iran napadne katarski LNG
Insajder pre 15 minutajoš 237 povezanih
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta kritikovao Orbana zbog blokade kredita za Ukrajinu
Politika pre 2 satajoš 27 povezanih