Повезане вести

Марко Живић је позајмљивао глас овом дечјем јунаку: Малишани су обожавала да гледају авантуре тајног агента

Марко Живић је позајмљивао глас овом дечјем јунаку: Малишани су обожавала да гледају авантуре тајног агента

Курир 14.10.2021
Марко Живић преминуо је у 49. години након борбе са корона вирусом. Марко ће у срцима публике остати упамћен по маестралним улогама како, али и у сећању малишана када су испред телевизије седели и гледали Мачка Изија док спашава… »
Марко Живић је позајмљивао глас дечијим јунацима: Глумца су обожавале све генерације, а његове авантуре гледали су сви

Марко Живић је позајмљивао глас дечијим јунацима: Глумца су обожавале све генерације, а његове авантуре гледали су сви

Мондо 14.10.2021
Марко Живић радио је и за најмлађу публику. Марко Живић радио је и за најмлађу публику. Глумац Марко Живић преминуо је у 50. години, у болници КБЦ "Драгиша Мишовић", након вишенедељне борбе са корона вирусом. Бројне колеге и… »
Због његове истине сам успео у животу! Марко Живић плакао због Џеја у емисији уживо - ову песму је волео највише!

Због његове истине сам успео у животу! Марко Живић плакао због Џеја у емисији уживо - ову песму је волео највише!

Мондо 14.10.2021
Марко Живић је обожавао песме Џеја Рамадановског. Марко Живић је обожавао песме Џеја Рамадановског. Глумац Марко Живић преминуо је у 50. години, у болници КБЦ "Драгиша Мишовић", након вишенедељне борбе са корона вирусом… »
Путуј Драги мој! Познати глумац потпуно сломљен након смрти Марка Живића, једва смогао снаге да се опрости од пријатеља

Путуј Драги мој! Познати глумац потпуно сломљен након смрти Марка Живића, једва смогао снаге да се опрости од пријатеља

Ало 14.10.2021
Марко Живић је преминуо након тешке борбе са корона вирусом. Вест о прераној смрти Марка Живића потресла је Србију, која се уздала да ће глумац поред бројних недаћа које су га снашле у животу пребродити и ову опаку и смртоносну… »
Ја ово не могу да поднесем! Милица Милша занемела од туге након смрти колеге, не може да се помири са тим да га више нема!

Ја ово не могу да поднесем! Милица Милша занемела од туге након смрти колеге, не може да се помири са тим да га више нема!

Ало 14.10.2021
Глумац Марко Живић преминуо је у 49. години након што је хоспитализован пре десетак дана када је откривено да има коронавирус. Вест о прераној смрти Марка Живића потресла је како цео глумачки свет, тако и Србију, која се уздала… »

Вести дана »