Povezane vesti
Legenda Arsenala prokockao sve, pa hteo da se ubije, sada mu žena daje džeparac
Nova 15.10.2021
Legenda Arsenala i bivši reprezentativac Engleske Pol Merson otrio je kako je ostao bez novca koji je zaradio rokom karijere. On je otkrio da mu je kocka upropastila život u potpunosti i da je zbog toga spao na najniže grane. Merson je tokom karantina… »
Krah legendarnog engleskog fudbalera: "Hteo sam da se ubijem", žena mu danas daje džeparac
Večernje novosti 14.10.2021
FOTO: EPA Merson je godinama imao problem sa kockom i klađenjem, a tokom pandemije korona virusa dok je bio u karantinu izgubio je sav novac koji je njegova porodica pripremila za kupovinu kuće. - Pomislio sam da želim da se ubijem. Kako sam to mogao… »
Dotakao dno! Slom čuvenog engleskog fudbalera: "Želeo sam da se ubijem, izneverio sam decu!" Danas mu žena daje džeparac -…
Sportal blic 14.10.2021
(53), legendarni engleski fudbaler, koji u svojim nogama ima 320 nastupa za Arsenal i 21 za reprezentaciju Engleske, priznao je da je na kocki izgubio sav novac koji je zaradio tokom karijere! Merson je godinama imao problem sa kockom i klađenjem, a… »
Vesti dana »
Netanjahu šalje šefa Mosada u Dohu na razgovore o mogućem sporazumu o taocima
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Sahranjen Žan-Mari Le Pen: Ćerka bivšeg lidera francuske krajnje desnice nije mogla da zadrži suze (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Petar Petković: Kurti kampanju započeo pretnjama srpskom narodu i Srbiji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana