Повезане вести
Језиви детаљи истраге о убиству! Откривамо како се одвијала свирепа ликвидација Ђокића! Горан гледао погубљење ћерке и жене…
Курир 15.10.2021
Гордани и Лидији Ђокић убица је испалио хице у груди и главу, док је Горан убијен само пуцњем у главу, утврдила је досадашња истрага свирепог злочина у околини Алексинца! Подсетимо, власник мењачнице Горан, његова супруга… »
Убица породице Ђокић имао је само један проблем
Нова 15.10.2021
Двадесет дана је прошло од убиства власника мењачнице у Алексинцу Горана Ђокића (47), његове супруге Гордане (46) и њихове двадесетпетогодишње ћерке Лидије али и поред интензивне полицијске потраге, осумњичених за… »
"Робијао сам због њега, али немам ништа са овом страхотом" Полиција четири пута испитивала човека који је пребио Горана, он…
Блиц 14.10.2021
Зоран С. који је одлежао казну због пребијања власника мењачнице шипком каже да нема везе са злочином у Алексинцу. - Апсолутно немам никакве везе са убиством Ђокића, свој напад на Горана сам одробијао. Никада ми не би пало на… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 40 минутајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 46 минутајош 1 повезана