Povezane vesti
Jezivi detalji istrage o ubistvu! Otkrivamo kako se odvijala svirepa likvidacija Đokića! Goran gledao pogubljenje ćerke i…
Kurir 15.10.2021
Gordani i Lidiji Đokić ubica je ispalio hice u grudi i glavu, dok je Goran ubijen samo pucnjem u glavu, utvrdila je dosadašnja istraga svirepog zločina u okolini Aleksinca! Podsetimo, vlasnik menjačnice Goran, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija… »
Ubica porodice Đokić imao je samo jedan problem
Nova 15.10.2021
Dvadeset dana je prošlo od ubistva vlasnika menjačnice u Aleksincu Gorana Đokića (47), njegove supruge Gordane (46) i njihove dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije ali i pored intenzivne policijske potrage, osumnjičenih za nezapamćeni zločin i dalje… »
"Robijao sam zbog njega, ali nemam ništa sa ovom strahotom" Policija četiri puta ispitivala čoveka koji je prebio Gorana, on…
Blic 14.10.2021
Zoran S. koji je odležao kaznu zbog prebijanja vlasnika menjačnice šipkom kaže da nema veze sa zločinom u Aleksincu. - Apsolutno nemam nikakve veze sa ubistvom Đokića, svoj napad na Gorana sam odrobijao. Nikada mi ne bi palo na pamet da ih povredim… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana