Повезане вести

Горан Драгојевић проговорио о брачној кризи сина Дејана и снајке Далиле

Горан Драгојевић проговорио о брачној кризи сина Дејана и снајке Далиле

Вести онлине 15.10.2021
Горан Драгојевић, отац учесника “Задруге” Дејана Драгојевића, прокоментарисао је турбулентан брачни однос свог сина и снаје Далиле. Њихов брак је, наиме, на стакленим ногама откако је постала нераздвојна са Филипом Царом, о чему… »
Далила у сузама признала све што је крила о браку са дејаном: "Одвратно ми је, у проблему сам до гуше"

Далила у сузама признала све што је крила о браку са дејаном: "Одвратно ми је, у проблему сам до гуше"

Блиц 15.10.2021
Далила Драгојевић и Дејан Драгојевић тренутно у ријалитију "Задруга" имају кризу у браку, а сада је задругарка у сузама признала све што јој стоји на души. - Да ли те изненађује то што Дејана брине шта ће рећи људи - питао је… »
“У проблему сам до гуше” Далила кроз јецаје оголила душу Признала истину о браку са Дејаном, оно што је крила иза осмеха

“У проблему сам до гуше” Далила кроз јецаје оголила душу Признала истину о браку са Дејаном, оно што је крила иза осмеха

Мондо 15.10.2021
Далила и Дејан Драгојевић пред разводом, а задругарка открила болну истину. Далила и Дејан Драгојевић пред разводом, а задругарка открила болну истину Далила и Дејан Драгојевић нашли су се пред тешким тренуцима у ријалитију… »

Вести дана »