Повезане вести

Невена са сином трчала кроз метке и сузавац: Ни ја, ни друге мајке нећемо отићи - хоћу да видим српске унифроме!

Невена са сином трчала кроз метке и сузавац: Ни ја, ни друге мајке нећемо отићи - хоћу да видим српске унифроме!

Мондо 15.10.2021
"До зуба наоружани" специјалци и припадници полицијски снага пуцали су бојевом муницијом, бацали су сузавац и шок бомбе на Србе у Косовској Митровици и Звечану. "До зуба наоружани" специјалци и припадници полицијски снага пуцали… »
Језива исповест невене из Звечана: Трчала сам кроз рафале са сином у рукама, бићу мирна тек кад видим српске униформе поред…

Језива исповест невене из Звечана: Трчала сам кроз рафале са сином у рукама, бићу мирна тек кад видим српске униформе поред…

Курир 15.10.2021
Невена Милосављевић из Звечана у Јутарњем програму Курир телевизије говорила је о ситуацији која је задесила целу јужну покрајину Србије. Она је истакла је већ деценијама напето на овим просторима и да српски народ то више не… »
Невена са дететом у рукама трчала кроз рафале и сузавац: Потресна исповест мајке из Звечана о нападу Албанаца - бићу мирна кад…

Невена са дететом у рукама трчала кроз рафале и сузавац: Потресна исповест мајке из Звечана о нападу Албанаца - бићу мирна кад…

Србија данас 15.10.2021
Она је истакла је већ деценијама напето на овим просторима и да српски народ то више не може да трпи. Невена Милосављевић из Звечана у Јутарњем програму Курир телевизије говорила је о ситуацији која је задесила целу јужну… »

Вести дана »