Повезане вести
Звезда наставља поход на највише циљеве: Станковић уверава да изводи најјачи састав и поручује да је лепо играти под…
Хот спорт 15.10.2021
Репрезентативна пауза је готова. Црвена звезда сутра од 15 часова и 55 минута гостује Колубари у Лазаревцу у оквиру 13. кола Суперлиге Србије, а очекивања пред меч изнео је шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић. –… »
Станковић јасан: Млади играчи морају да заслуже Звездин дрес
Моззарт спорт 15.10.2021
"Али навикао сам се на те приче, јер ако буду они играли, питаће се за неког трећег, па петог. То је као „хрчак у кавезу“, увек ће бити питање за неког, али понављам да се Звездин дрес заслужује и да играју они који се изборе… »
Станковић о вакцини, корони, притиску и императиву победе над Колубаром
Нова 15.10.2021
Фудбалери Црвене звезде у суботу од 15.55 гостују Колубари у 13. колу Суперлиге Србије, а Дејан Станковић, тренер црвено-белих, истакао је да неће бити великих промена у саставу. Појаснио је због чега је репрезентативна пауза… »
У звезди играју који заслуже, а не имена! Дејан Станковић о "хрчку у кавезу" - ево како бира тим!
Мондо 15.10.2021
"Навикао сам на те приче", каже Звездин тренер уочи суботњег гостовања. "Навикао сам на те приче", каже Звездин тренер уочи суботњег гостовања Црвена звезда у суботу од 15.55 часова игра против Колубаре у Лазаревцу, што ће… »
Запишите датуме, оволико Звезде и Партизана одавно није било! Паклен ритам, вечити на терену чак 13 пута до 6. новембра и -…
Спортал блиц 15.10.2021
Фудбалере до 6. новембра, после којег следи затишје због обавеза националног тима у квалификацијама за Светско првенство, очекује чак седам утакмица, укључујући изазове у европским такмичењима, Суперлиги и Купу Србије, док игра… »
Крај паузе: Звезда гостује Колубари, Партизан дочекује Радник
Нова 15.10.2021
Утакмицама 13. кола се наставља фудбалска Суперлига Србије, а први дуели одржаће се у петак. Рунду после репрезентативне паузе отварају фудбалери Новог Пазара и Спартака из Суботице од 15 сати, док ће се два сата касније састати… »
Наставља се Супер лига: Партизан дочекује Радник, Звезда у Лазаревцу
Спортски журнал 15.10.2021
Домаћи шампионат наставља се после паузе због обавеза репрезентација у квалификацијама за Светско првенство, прве утакмице играју се данас, од 15 часова Нови Пазар дочекује Спартак, док ће два сата касније у Београду почети дуел… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана