Povezane vesti
“Zar vam delujem kao žena koja sprema zimnicu?” Ana Bekuta prasnula u smeh ali domaćicama poslala jasnu poruku
Mondo 15.10.2021
Pevačica Ana Bekuta nije baš vešta kada je priprema zimnice u pitanju ali se snašla na drugi način. Pevačica Ana Bekuta nije baš vešta kada je priprema zimnice u pitanju ali se snašla na drugi način. Pevačica Ana Bekuta uvek je dobro izgledala… »
"Zar vam delujem kao žena koja sprema: Zimnicu?" Prasnula u smeh! Ana Bekuta domaćicama ima da poruči samo jedno
Blic 15.10.2021
Pevačica Ana Bekuta je otkrila da li sprema zimnicu kao i sve domaćiće u ovo godišnje doba. - Ja sam u godinama kad moram da biram između zadnjice i lica, zato sam ja sad malo punija. Sad sam u godinama kad moram da živim u skladu sa tim. Ne umem da… »
Vesti dana »
uživo Narodna skupština usvojila budžet za 2025. godinu, opozicija ne prisustvuje sednici
Euronews pre 13 minutajoš 43 povezane
Na snazi prekid vatre između Hezbolaha i Izraela, libanska vojska preuzima kontrolu juga zemlje
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Rusi spremaju „sarmat“ za stavljanje u operativnu pripravnost
Vesti online pre 2 satajoš 16 povezanih
Šefica odborničke grupe ZLF pre sednice Skupštine Beograda polila sto predsedavajućeg crvenom bojom
Insajder pre 44 minutajoš 12 povezanih
Šokirao naciju! Sraman potez bivšeg reprezentativca Srbije: "Hajde, Štutgarte, pobedi Zvezdu"
Večernje novosti pre 57 minutajoš 11 povezanih