Povezane vesti
Đorđe Teodorović: Radnički ispred emocija
Glas Šumadije 15.10.2021
Subotnji derbi koji će Radnički odigrati sa bivšim dvostrukim šampionom, ekipom Metaloplastike iz Šapca, za šefa stručnog štaba Đorđa Teodorovića, rođenog Šapčanina donosi i nešto više od igre. Metaloplastika je za mene rukometna svetinja. Moj matični… »
Radnički ispred emocija
RTK 15.10.2021
Subotnji derbi koji će rukometaši Radničkog odigrati sa bivšim dvostrukim šampionom, ekipom Metaloplastike iz Šapca, za šefa stručnog štaba Đorđa Teodorovića, rođenog Šapčanina, donosi i nešto više od igre. „Metaloplastika je za mene rukometna svetinja… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa predstavnicima azerbejdžanskih kompanija o investicijama i saradnji
Serbian News Media pre 57 minutajoš 42 povezane
Fars: SAD postavile pet uslova Iranu; požar u okolini nuklearke u UAE posle napada dronom
RTS pre 47 minutajoš 33 povezane
(Foto, video) Sumnja se da je ovde telo ubijenog Aleksandra Nešovića Jake policijske snage i dalje češljaju svaki pedalj oko jezera kod Inđije: Evo kako teče potraga
Blic pre 47 minutajoš 83 povezane
„Mi smo bend za binu, ne za takmičenja“ Članovi Lavine sleteli u Beograd i stavila tačku na povratak na Evroviziju
Dnevnik pre 52 minutajoš 29 povezanih
Jakšićev dečji vrtić ukrao Evropu Partizanu: Šestorica „bonusa“ iznela remi na Banovom brdu!
Hot sport pre 2 minutajoš 38 povezanih