Povezane vesti
(Foto) oglasila se bivša supruga marka živića: "Tamnu stranu sveta farbao si u najdrečavije boje"
Blic 15.10.2021
Glumac Marko Živić preminuo je juče u 49. godini života od posledica korona virusa. Na svom Instagram profilu oglasila njegova bivša supruga, Nataša Pavlović, dirljivom porukom, te postavila i Markove privatne fotografije. - Htela sam neke ozbiljne da… »
"Pozdravi svetu i bilju, zagrli čilija. Ako treba da se popravi klupa, tata je tamo" Bivša žena se oprostila od Živića
Mondo 15.10.2021
Nataša je jedva smogla snage da se oprosti od bivšeg muža i velikog prijatelja. Nataša je jedva smogla snage da se oprosti od bivšeg muža i velikog prijatelja. Voditeljka Nataša Pavlović, bivša supruga prerano preminulog glumca Marka Živića sinoć nije… »
Nataša Pavlović oprostila se dirljivom porukom od bivšeg supruga Marka Živića (FOTO)
Vesti online 15.10.2021
Glumac Marko Živić preminuo je u 50. godini posle višenedeljne borbe sa koronavirusom. Članove porodice i njegove kolege ova vest je veoma potresla s obzirom na to da su svi gajili nadu i verovali da će se uspešno oporaviti, a sada se većina njih… »
Prva objava bivše supruge Marka Živića nakon njegove smrti FOTO
Nova 15.10.2021
Voditeljka Nataša Pavlović emotivnom objavom na Instagramu se oprostila od bivšeg supruga, glumaca Marka Živića , koji je preminuo juče, 14. oktobra, u 50. godini. Nataša je na svom Insagram profilu objavila nekoliko Markovih fotografija, njihove… »
Nataša Pavlović slomljena nakon smrti bivšeg muža: Njene reči će rasplakati mnoge, a evo kako se oprostila od Marka Živića…
Kurir 15.10.2021
Marko Živić je četiri godine bio u braku sa Natašom Pavlović, a i nakon razvoda par je ostao u dobrim odnosima. Voditeljka se putem instagrama oprostila od bivšeg supruga. "Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh… »
Vesti dana »
Osetno hladnije širom Srbije: Danas kiša i pljuskovi, u Beogradu samo 15 stepeni
NIN pre 43 minutajoš 20 povezanih
Referendumski dan u Sloveniji: Otvoreno više od 3.000 biračkih mesta, građani se izjašnjavaju o četiri pitanja
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih
Studenti u blokadi: RIK odbacio žalbe, sledi žalba Upravnom sudu
Serbian News Media pre 48 minutajoš 9 povezanih