Повезане вести
(Фото) огласила се бивша супруга марка живића: "Тамну страну света фарбао си у најдречавије боје"
Блиц 15.10.2021
Глумац Марко Живић преминуо је јуче у 49. години живота од последица корона вируса. На свом Инстаграм профилу огласила његова бивша супруга, Наташа Павловић, дирљивом поруком, те поставила и Маркове приватне фотографије. -… »
"Поздрави свету и биљу, загрли чилија. Ако треба да се поправи клупа, тата је тамо" Бивша жена се опростила од Живића
Мондо 15.10.2021
Наташа је једва смогла снаге да се опрости од бившег мужа и великог пријатеља. Наташа је једва смогла снаге да се опрости од бившег мужа и великог пријатеља. Водитељка Наташа Павловић, бивша супруга прерано преминулог глумца… »
И мој тата ти је тамо Наташа се поруком опростила од Марка Живића, сви су се сломили!
Ало 15.10.2021
Наташа Павловић јуче је управо од новинара дневног листа Ало! сазнала за смрт Марка Живића, свог бившег супруга, који је у 49. години изгубио битку с короном. Она јуче није била у могућности да каже нештио више о њему, али је… »
Наташа Павловић опростила се дирљивом поруком од бившег супруга Марка Живића (ФОТО)
Вести онлине 15.10.2021
Глумац Марко Живић преминуо је у 50. години после вишенедељне борбе са коронавирусом. Чланове породице и његове колеге ова вест је веома потресла с обзиром на то да су сви гајили наду и веровали да ће се успешно опоравити, а… »
Прва објава бивше супруге Марка Живића након његове смрти ФОТО
Нова 15.10.2021
Водитељка Наташа Павловић емотивном објавом на Инстаграму се опростила од бившег супруга, глумаца Марка Живића , који је преминуо јуче, 14. октобра, у 50. години. Наташа је на свом Инсаграм профилу објавила неколико Маркових… »
Наташа Павловић сломљена након смрти бившег мужа: Њене речи ће расплакати многе, а ево како се опростила од Марка Живића…
Курир 15.10.2021
Марко Живић је четири године био у браку са Наташом Павловић, а и након развода пар је остао у добрим односима. Водитељка се путем инстаграма опростила од бившег супруга. "Хтела сам неке озбиљне да ставим, али ти си изабрао… »
Бивша жена се опростила од марка живића емотивним речима: "Тамну и тешку страну света фарбао си у најдречавије боје" (фото)…
Вечерње новости 15.10.2021
Фото: Принтскрин/Инстаграм - Хтела сам неке озбиљне да ставим, али ти си изабрао ове. Када би и сам осмех одлучио да се повуче, ти си га терао да ради прековремено. А пост схаред би Натас̌а Павловиц́ (@практицназена_) ЗАПРАТИТЕ… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 4 сатијош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана