Povezane vesti
Kupala sam se u šampanjcu, a sa slavine tekla prljava voda! Šok ispovest Josipe Lisac - nikad iskrenije o bračnom životu
Mondo 15.10.2021
Josipa Lisac ogolila svoju privatnost. Josipa Lisac ogolila svoju privatnost. Josipa Lisac rešila je da ogoli dušu i za medije otkrije sve o svom bračnom životu sa Karlom Metikošom kog je upoznala 1971. godine u Petrinji. Pevačica je sa njim provela… »
"Kupali smo se u šampanjcu, a sa česme je tekla prljava voda": Slavni par je putovao po svetu, živeo u luksuzu, a pevačica…
Blic 15.10.2021
Pevačica Josipa Lisac svoju ljubav, prijatelja i mentora Karla Metikoša upoznala je 1971. godine u Petrinji. Njih dvoje su zajedno živeli 20 godina i putovali svuda po svetu. - Karlo mi je ostavio veliku zaostavštinu baštinu koju ja sad prosleđujem… »
Vesti dana »
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Mraz u aprilu, u maju kiše! Rhmz objavio detaljnu dugoročnu vremensku prognozu, sve do juna, i svakog meseca biće natprosečno toplo
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Premijer Vučević boravi u dvodnevnoj poseti Banjaluci gde će prisustvovati obeležavanju Dana Republike - 9. januara
RTV pre 4 satijoš 1 povezana
Ukrajinski napad na Saratov i Engels, oštećeno industrijsko preduzeće; Zelenski najavljuje nove ofanzive na Kursk
RTS pre 20 minutajoš 2 povezane
Zvaničnici Hamasa poručili Trampu: Mora da daje disciplinovanije i više diplomatske izjave
Blic pre 3 satajoš 4 povezane