Povezane vesti
Kupala sam se u šampanjcu, a sa slavine tekla prljava voda! Šok ispovest Josipe Lisac - nikad iskrenije o bračnom životu
Mondo 15.10.2021
Josipa Lisac ogolila svoju privatnost. Josipa Lisac ogolila svoju privatnost. Josipa Lisac rešila je da ogoli dušu i za medije otkrije sve o svom bračnom životu sa Karlom Metikošom kog je upoznala 1971. godine u Petrinji. Pevačica je sa njim provela… »
"Kupali smo se u šampanjcu, a sa česme je tekla prljava voda": Slavni par je putovao po svetu, živeo u luksuzu, a pevačica je…
Blic 15.10.2021
Pevačica Josipa Lisac svoju ljubav, prijatelja i mentora Karla Metikoša upoznala je 1971. godine u Petrinji. Njih dvoje su zajedno živeli 20 godina i putovali svuda po svetu. - Karlo mi je ostavio veliku zaostavštinu baštinu koju ja sad prosleđujem… »
Vesti dana »
Objavljena rešenja testa iz srpskog jezika: Pogledajte odgovore sa prvog dana male mature
NIN pre 26 minutajoš 64 povezane
Požar u tržnom centru na Novom Beogradu pod kontrolom, vatrogasci rade na dogašivanju
NIN pre 1 minutjoš 72 povezane
Rusija demantovala da je gađala kijevski manastir, tvrdi da su ga oštetile protivvazdušne rakete SAD
Nova pre 20 minutajoš 49 povezanih
Majke dece sa invaliditetom iz Bečeja započele štrajk glađu: „Opština ne poštuje propise“
Nedeljnik pre 3 satajoš 7 povezanih
Odloženo suđenje studentima uhapšenim posle Vidovdanskog protesta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 23 povezane