Повезане вести
[ПАРТНЕР 2021] ЕКСКЛУЗИВНО: Министарство одбране и даље анализира кипарске јуришне хеликоптере Ми-35П, овај тип хеликоптера…
Танго Сикс 15.10.2021
Танго Сикс је у августу пренео писање кипарских медија о интересовању Србије за куповину њихових половних, већином приземљених, десантно-јуришних хеликоптера Ми-35П. Кипарски медији писали су о наводним посетама српских… »
[ПАРТНЕР 2021] ЕКСКЛУЗИВНО: Србија набавља још Ербасових Х145М хеликоптера, сви се дижу на ХФорце 3 ниво, потврђена набавка…
Танго Сикс 15.10.2021
Србија и Ербас настављају сарадњу кроз куповину додатних хеликоптера, прелази се на други, виши, ниво индустријске сарадње, купују се транспортни авиони од европског конзорцијума а посебно ће бити интересантна сарадња са… »
Вести дана »
(ФОТО/ВИДЕО) Најмање 38 мртвих у земљотресу у Индонезији, ЕУ шаље сателите за помоћ у спасавању
Н1 Инфо пре 1 сатјош 61 повезана
Иран реаговао на Трампову идеју о припајању Ормуског мореуза САД: Био је, јесте и остаће наш
РТС пре 2 сатајош 25 повезаних
ВИДЕО Аутобус са туристима из Србије слетео са пута у Бугарској, нема повређених
Радио 021 пре 1 сатјош 19 повезаних
Петер Мађар јавно поставио Орбану осам питања, међу којима је и „где је био последњих недеља“
Данас пре 34 минутајош 21 повезана
![[ПАРТНЕР 2021] ЕКСКЛУЗИВНО: Министарство одбране и даље анализира кипарске јуришне хеликоптере Ми-35П, овај тип хеликоптера…](https://nstatic.net/img/logo/s/tangosix.png)