Povezane vesti
Otkrivene šokantne tajne porodice Milošević! "Miri sam rekao da će likvidirati Slobu u Hagu"
Pravda 15.10.2021
Nenad Đorđević, nekadašnji predsednik Jugoslovenske levice tvrdi da je upozoravao Miru Marković da će Slobodan Milošević biti ubijen u Hagu ali da mu ona nije verovala. - Rekao sam Miri Marković da će likvidirati Miloševića u Hagu ali mi ona nije… »
Otkrivene šokantne tajne porodice Milošević! Đorđević - "Miri sam rekao da će likvidirati Slobu u Hagu"
Srbija danas 15.10.2021
Nekadašnji prvi čovek Jugoslovenske levice, Nenad Đorđević, ispričao je šta je poslao Slobodanu Miloševiću u Hag. Nenad Đorđević, nekadašnji predsednik Jugoslovenske levice tvrdi da je upozoravao Miru Marković da će Slobodan Milošević biti ubijen u Hagu… »
Đorđević otkrio najveću slobinu tajnu: Milošević je počeo da plače kada je dobio ovo
Kurir 15.10.2021
Nenad Đorđević, nekadašnji predsednik Jugoslovenske levice tvrdi da je upozoravao Miru Marković da će Slobodan Milošević biti ubijen u Hagu ali da mu ona nije verovala. "Rekao sam Miri Marković da će likvidirati Miloševića u Hagu ali mi ona nije… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava: Sutra se očekuje porast temeprature, tokom vikenda biće još toplije
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 2 satajoš 36 povezanih

Poljaci "digli ruke" - Navijač Leha su već među elitom, fudbaleri će teško do nje!
Sportske.net pre 1 satjoš 54 povezane

Nakon uvođenja carina, Brazil hitno traži pomoć: Tramp im zabiberio
Telegraf pre 53 minutajoš 58 povezanih

Susret Trampa i Putina: Da li je na pomolu kraj rata u Ukrajini?
Vreme pre 23 minutajoš 50 povezanih