Povezane vesti
Doktorka Vesna izvinite! U ordinaciji broj DVA ipak je radio neko drugi! Ne Vi!
Plus online 15.10.2021
Danas smo na Portalu objavili pismo našeg sugrađanina Vladana Zivkovića: Šta su Vladan (Živković!) i njegova supruga doživeli juče popodne u Pazarskoj ambulanti?! Dokle više?! Večeras se javila dr Vesna zahtevajući da objavimo ispravku i… »
Šta su Vladan (Živković!) i njegova supruga doživeli juče popodne u Pazarskoj ambulanti?! Dokle više?!
Plus online 15.10.2021
Juče popodne, da bilo je negde posle pet, nepoznat broj, javio se čovek, uznemiren, drhtavim glasom, nervozan, ispričaoi mi, za mene samo još jednu, za njega priču iz duše. Šta sam mogao drugo, da obećam, da ću se pozvati na Zakon o dostupšnosti… »
Vesti dana »

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 15 minutajoš 30 povezanih

Više od 300 poginulih u izraelskim napadima na Gazu; Unicef: Milion dece u Gazi bez čiste vode
RTS pre 15 minutajoš 20 povezanih

Sin ubio roditelje u Čačku: Izbodena tela uglednog lekara i njegove žene nađena u stanu, osumnjičeni nakon zločina krenuo peške za Beograd?!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, policija silom na njih
Radio 021 pre 3 minutajoš 9 povezanih