Povezane vesti

Selaković oštro debatovao sa Vjosom Osmani pred SB UN

Danas 16.10.2021
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković večeras je pred Savetom bezbednosti UN oštro debatovao sa kosovskom predsednicom Vjosom Osmani-Sadriju, koju je optužio da je izrekla „mnogo laži“. Tokom rasprave na sednici, na kojoj je razmatran… »

BIRN: Krivična prijava protiv Hrkalović za trgovinu uticajem posle iskaza Milenkovića

Danas 16.10.2021
Krivična prijava protiv bivše državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića, da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronađenih… »

Bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u Srbije Dijani Hrkalović određen pritvor

Glas Amerike 16.10.2021
BEOGRAD — Privedenoj bivšoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Dijani Hrkalović sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu posle saslušanja odredio je pritvor koji može trajati… »

Vučić: Postoji osnov za hapšenje Dijane Hrkalović, u narednim danima još hapšenja

Danas 16.10.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je gostujući na televiziji Prva rekao da postoji osnov za hapšenje Dijane Hrkalović, ali i da u narednom periodu slede nova hapšenja. „Prema onome što sam čuo od ministra unutrašnjih poslova, reč je… »

KRIK: Vladimir Rebić na odmoru

Danas 16.10.2021
Direktor policije Vladimir Rebić rekao je danas u kratkom telefonskom razgovoru za istraživačku mrežu KRIK da ne zna ništa o hapšenju nekadašnje državne sekretarke u MUP Dijane Hrkalović i da je trenutno na odmoru. Bivša državna sekretarka MUP… »

Hrkalovićki preti od jedne do osam godina zatvora

Dnevnik 16.10.2021
BEOGRAD: Bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović tereti se za krivično delo trgovina uticajem za koje joj preti kazna zatvora između jedne i osam godina zatvora. Za ovu zaprećenu kaznu zakon predviđa sprovođenje tzv. skraćenog… »

Jovanović: Hrkalović godinama bila zaštićena i išla „ispod radara“ policije

N1 Info 16.10.2021
Novinarka KRIK-a Bojana Jovanović izjavila je gostujući u Dnevniku TV N1 da je bivša državna sekretarka u MUP-u Srbije Dijana Hrkalović koja je uhapšena zbog veze sa ubistvom Vlastimira Miloševića 2017. godine, "već godinama bila zaštićena i… »

Određen pritvor do 30 dana Dijani Hrkalović

Politika 16.10.2021
Specijalni sud odredio je sinoć pritvor do 30 dana bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u Dijani Hrkalović, osumnjičenoj za krivično delo trgovina uticajem. Pritvor joj je odredio sudija za prethodni postupak, na predlog tužilaštva za organizovani… »

Jovanović: Hrkalović godinama bila zaštićena i išla ispod radara policije

Nova 16.10.2021
Novinarka KRIK-a Bojana Jovanović izjavila je gostujući u Dnevniku TV N1 da je bivša državna sekretarka u MUP-u Srbije Dijana Hrkalović koja je uhapšena zbog veze sa ubistvom Vlastimira Miloševića 2017. godine, "već godinama bila zaštićena i… »

Uspon i pad hrkalovićke: Policajci heroji bili u Dijaninoj nemilosti, a borac za pravdu inspektor Jović je mrtav

Kurir 16.10.2021
Bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović privedena je juče na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal i posle toga joj je određen pritvor do 30 dana. Hrkalovićeva se sumnjiči da je uklanjala dokaze u slučaju svirepog ubistva… »

Uspon i pad dijane Hrkalović: Kako je bivša državna sekretarka formirala parapoliciju?

Kurir 16.10.2021
Bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović privedena je sinoć na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal i posle toga joj je određen pritvor do 30 dana. Hrkalovićeva se sumnjiči da je uklanjala dokaze u slučaju svirepog ubistva… »

Sumnja se da je hrkalovićka umešana u još jednu mafijašku likvidaciju! Dijana radila za Belivukov klan, policija ima…

Kurir 16.10.2021
Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, uhapšena je zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu pomagala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića da nekažnjeno ubija ljude! Policija je, kako saznaje Informer, došla do čvrstih… »

Dijani Hrkalović preti od jedne do osam godina robije: Osumnjičena za trgovinu uticajem, pomagala u uklanjanju tragova…

Blic 16.10.2021
Bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović tereti se za krivično delo trgovina uticajem za koje joj preti kazna zatvora između jedne i osam godina zatvora. Za ovu zaprećenu kaznu zakon predviđa sprovođenje tzv. skraćenog krivičnog… »

Evo koliko je para imala u sefu: Prebrojani evri iz "šteka" Hrkalovićke, izvor otkriva: "Videlo se da nije očekivala!"

Mondo 16.10.2021
Koliko je novca pronađeno u sefu bivše sekretarke MUP, gde se nalazi i kako je reagovala na privođenje pročitajte u nastavku. Koliko je novca pronađeno u sefu bivše sekretarke MUP, gde se nalazi i kako je reagovala na privođenje pročitajte u… »

Dijana Hrkalović kao da živi u ilegali: Bez prezimena na stanu i poštanskom sandučetu, komšije: Živi tu, nije privlačila…

Blic 16.10.2021
Bivša državna sekretarka u MUP-u, Dijana Hrkalović, privedena je sinoć na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal i posle toga joj je određen pritvor do 30 dana u beogradskom Centralnom zatvoru. Komšije u ulici Vojvode Stepe gde bivša… »

Vučić otkrio: Neko iz policije “odao” je Dijanu Hrkalović

Vesti online 16.10.2021
Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana bivšoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Dijani Hrkalović, saopšteno je iz Višeg suda. Ko je Dijana… »

Dijani Hrkalović određen pritvor! Evo koliko će bivša državna sekretarka MUP provesti iza rešetaka!

Kurir 16.10.2021
Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu je nakon saslušanja okrivljene Dijane Hrkalović doneo rešenje kojim se okrivljenoj određuje pritvor koji može trajati najduže 30 dana i to zbog… »

Kurir saznaje! Dijana Hrkalović sprovedena u Centralni zatvor u Bačvanskoj u karantinsku ćeliju

Kurir 16.10.2021
BEOGRAD - Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, nakon saslušanja sprovedena je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici. Kako Kurir saznaje, Hrkaloviceva je smestena u karantinsku… »

Vjosa Osmani se nalupetala u savetu bezbednosti: Sahranila Borisa Tadića, rekla da je ubijen?! Hvalila se Ritom Orom i Duom…

Kurir 16.10.2021
NJUJORK - Odgovarajući na repliku ministra spoljnih poslova Nikole Selakovića, Vjosa Osmani je rekla da je u Srbiji ubijen bivši predsednik Srbije Boris Tadić, što se moglo čuti u direktnom prenosu sa sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija… »

Dijani Hrkalović policija oduzela oružje i pancir

Nova 16.10.2021
Tokom sinoćnjeg pretresa stana Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke u MUP osumnjičene za trgovinu uticajem, policija je pronašla i zaplenila oružje i pancir, saznaje Nova.rs. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Hrkalovićevoj je… »

Dijanine komšije ne smeju ni da govore o njoj: Ne znamo ništa, znamo je samo iz viđenja! Ovde živi bivša državna…

Kurir 16.10.2021
Bivša državna sekretarka u MUP-u, Dijana Hrkalović, privedena je sinoć na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal i posle toga joj je određen pritvor do 30 dana. Hrkalovićeva se sumnjiči da je uklanjala dokaze u slučaju svirepog… »

BIRN: Hrkalović privedena nakon iskaza njenog bivšeg saradnika

N1 Info 16.10.2021
Krivična prijava protiv Dijane Hrkalović zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronađenih nakon ubistva Vlastimira Miloševića, saznaje BIRN. Krivičnom… »

Prebrojan novac iz sefa Dijane Hrkalović: Evo koliko evra su policajci našli tokom pretresa njenog luksuznog stana

Blic 16.10.2021
U ekstremno lukzunom stanu bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović policija je u sefu pronašla oko 50.000 evra. Nakon saslušanja Hrkalović je smeštena u pritvorsku jedinicu u kojoj je sama. Tokom prijema u pritvorsku jedinicu Centralnog… »

BIRN: Krivična prijava protiv Hrkalović za trgovinu uticajem posle iskaza Milenkovića

Radio sto plus 16.10.2021
Protiv nje je podneta krivična prijava za trgovinu uticajem tokom istrage u slučaju ubistva koje se desilo u januaru 2017. godine u centru Beograda, koje je u javnosti poznatije kao „ubistvo na šinama“. Za to ubistvo prvobitno je bio optužen… »

Prebrojani evri iz sefa Dijane Hrkalović: Evo koliko je para držala u stanu!

Kurir 16.10.2021
U sefu koji je pronađen sa oko 50.000 evra pretpostavlja se da je bio samo manji deo novca koji bivša državna sekretarka poseduje. BEOGRAD - U ekstremno luksuznom stanu bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović policija je u sefu pronašla oko… »

BIRN: Krivična prijava protiv Hrkalović za trgovinu uticajem posle iskaza Milenkovića

Beta 16.10.2021
Krivična prijava protiv bivše državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića, da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronadjenih… »

BIRN: “Dijana Hrkalović privedena nakon iskaza njenog bivšeg saradnika u vezi sa ‘ubistvom na šinama'”

Nedeljnik 16.10.2021
Printscreen/YouTube/MUP Republike Srbije Bivša državna sekrterka Ministarstva unutršanjih poslova Dijana Hrkalović privedena je juče zbog, kako piše u saopštenju Višeg suda, trgovine uticajem. Sud je takođe odredio pritvor do 30 dana, a u… »

Bila je fam fatal nekadašnje srpske policije Prva Dijanina noć u pritvoru! Sauna, fontana, živela u luksuzu a oko nje…

Kurir 16.10.2021
BEOGRAD - Kontroverzna Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka u MUP koja je sinoć privedena zbog osnovane sumnje da je uklanjala dokaze koji su povezivali Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, sa ubistvom karatiste Vlastimira Miloševića… »

Dijana Hrkalović prebačena u Centralni zatvor!

Mondo 16.10.2021
Njoj je sinoć određen pritvor do 30 dana. Njoj je sinoć određen pritvor do 30 dana. Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, nakon saslušanja sprovedena je u Centralni zatvor u… »

Bagzi dao iskaz, a onda je dijana uhapšena: Evo za šta je Hrkalovićevu optužio bivši saradnik! Sve se vrti oko ubistva na…

Kurir 16.10.2021
Krivična prijava protiv Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke u MUP-u zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića Bagzija, da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronađenih nakon ubistva na… »

Dijana Hrkalović prebačena u beogradski Okružni zatvor

Nova 16.10.2021
Bivša državna sekretarka MUP Srbije, svojevremeno svemoćna siva eminencija policije, prolazi isti tretman kao i bilo koji drugi pritvorenik, po prijemu je smeštena u karantin, zbog epidemiološke situacije. Posle saslušanja u Specijalnom tužilaštvu… »

Dijana Hrkalović uhapšena posle iskaza Dejana Milenkovića

Blic 16.10.2021
Krivična prijava protiv Dijane Hrkalović zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronađenih nakon ubistva Vlastimira Miloševića. Kako se navodi krivičnom… »

Dijani Hrkalović određen jednomjesečni pritvor

Al Jazeera 16.10.2021
Bivša sekretarka MUP-a Srbije sumnjiči se za uklanjanje dokaza u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića u centru Beograda 2017. godine. Bivšoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Dijani Hrkalović određen je pritvor do 30… »

Zadužila ćebe, plastični tanjir i kašiku: Prvo pritvorsko jutro Dijane Hrkalović: Pravo na 15 minuta šetnje i paket, ali…

Blic 16.10.2021
Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, nakon saslušanja sprovedena je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici i prema proceduri, smeštena je u karantin. Pre prijema pregledao ju je… »

Još trideset dana pritvora za Daniela Janjoša

Dnevnik 16.10.2021
Danielu Janjošu (42), jednom od osumnjičenih za pucnjavu u kojoj je 2. septembra na Detelinari ubijen MMA borac Uroš Stefanović (27), a ranjen Goran Kovačević Goranac (47), produžen je pritvor do 14. novembra, potvrdila je za “Dnevnik”… »

Zadužila ćebe, plastični tanjir i kašiku: Ovako je izgledalo prvo pritvorsko jutro Dijane Hrkalović

Kurir 16.10.2021
BEOGRAD - Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, nakon saslušanja sprovedena je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici. Pre prijema pregledao ju je lekar, zadužila je plastični… »

Dijani Hrkalović određen pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke

IndeksOnline 16.10.2021
BEOGRAD – Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana bivšoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Dijani Hrkalović, saopšteno je iz Višeg suda. Kako se… »

Dijana Hrkalović u karantinu, zabranjene joj posete: Nakon saslušanja sprovedena je u Centralni zatvor, a sada je u izolaciji

Blic 16.10.2021
Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, nakon saslušanja sprovedena je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici. Hrkalovićeva je smeštena u karantinsku ćeliju, piše Kurir. - Zbog… »

Dijani Hrkalović određen pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke: Na teret joj se stavlja trgovina uticajem…

Nedeljnik 16.10.2021
Printscreen/YouTube/Novo jutro Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana bivšoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Dijani Hrkalović, saopšteno je iz… »

Dijana Hrkalović sprovedena u Centralni zatvor

B92 16.10.2021
Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, sprovedena je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici. Prema informacijama Hrkalovićeva je smeštena u karantinsku ćeliju. "Zbog situacije sa… »

Sunovrat nekada najmoćnije žene srpske policije: Bivša državna sekretarka MUP privedena zbog ubistva na šinama!

Kurir 16.10.2021
Za ubistvo Vlastimira Miloševića sudilo se Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, ali su oslobođeni zbog nedostatka dokaza. Sumnja se da im je upravo Hrkalovićeva pomogla da se izvuku, i to uklanjanjem ključnih tragova. Bivša državna sekretarka… »

Dijani Hrkalović pritvor do 30 dana, 9 policajaca čeka da svedoči, Stefanović rezervisan za glavni nastup

Luftika 16.10.2021
Bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Srbije Dijani Hrkalović određen je pritvor do 30 dana saopšteno je od strane Višeg suda u Beogradu, a ona se tereti da je izvršila takozvanu trgovinu uticajem, odnosno da je uklanjala dokaze za ‘ubistvo na… »

BIRN otkriva: Hrkalović uhapšena posle iskaza Dejana Milenkovića

Nova 16.10.2021
Krivična prijava protiv Dijane Hrkalović zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronađenih nakon ubistva Vlastimira Miloševića, saznaje BIRN Kako se navodi u… »

Hrkalović sprovedena u centralni zatvor: Bivša državna sekretarka smeštena u karantinsku ćeliju

Večernje novosti 16.10.2021
Foto: Instagram/dijanahrkalovic Prema informacijama Hrkalovićeva je smeštena u karantinsku ćeliju. - Zbog situacije sa epidemijom, kao i svi drugi pritvorenici, ona mora da bude u izolaciji. To znači da će narednih 14 dana morati da provede u… »

Vučić otkrio: Neko iz policije „odao“ je Dijanu Hrkalović

Nova 16.10.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć, gostujući na televiziji Prva, da je neko iz policije ponudio iskaz na osnovu kog je kasnije privedena i uhapšena bivša državna sekretarka u ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović… »

Dijani Hrkalović određen pritvor: Iza rešetaka do 30 dana zbog bojazni da ne utiče na svedoke

Večernje novosti 16.10.2021
Foto Tanjug Posetimo, bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović uhapšena je danas i hitno odvedena na saslušanje, zbog sumnje se da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića 30. januara 2017. u rano jutro, koji je nađen na… »

Sud: Pritvor Hrkalovićevoj zbog mogućeg uticaja na svedoke

RTS 16.10.2021
Viši sud u Beogradu saopštio je da je bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović određen pritvor zbog postojanja okolnosti da bi na slobodi mogla da ometa postupak uticanjem na svedoke, a da joj se stavlja na teret da je izvršila produženo… »

Prva noć dijane Hrkalović u pritvoru: Bila je fatalna žena koja žari policijom: Posle odlaska iz MUP živela je u luskuzu…

Blic 16.10.2021
Kontroverzna Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka u MUP koja je sinoć privedena zbog osnovane sumnje da je uklanjala dokaze koji su povezivali Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, sa ubistvom karatiste Vlastimira Miloševića 2017. godine… »

Određen pritvor Dijani Hrkalović

N1 Info 16.10.2021
Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana bivšoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Dijani Hrkalović, saopšteno je iz Višeg suda. Kako se navodi u… »

Određen pritvor do 30 dana Dijani Hrkalović

Sputnik 16.10.2021
Specijalni sud odredio je kasno sinoć pritvor do 30 dana bivšoj državnoj sekretarki u MUP Srbije Dijani Hrkalović, osumnjičenoj za krivično delo trgovina uticajem. Pritvor joj je odredio sudija za prethodni postupak, na predlog tužilaštva za… »

Dijani Hrkalović određen pritvor: Ostaje iza rešetaka zbog bojazni da će uticati na svedoke

Blic 16.10.2021
Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu je nakon saslušanja Dijane Hrkalović odredio pritvor koji može trajati najduže 30 dana i to zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi okrivljena boravkom na slobodi ometala… »

Dijani Hrkalović određen pritvor: Sud se oglasio u ponoć - evo zašto neće ostati na slobodi!

Mondo 16.10.2021
Bivša sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova ostaje u pritvoru. Saopštena je i dužina trajanja pritvora. Bivša sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova ostaje u pritvoru. Saopštena je i dužina trajanja pritvora. Sudija za prethodni… »

Dijani Hrkalović određen pritvor do 30 dana

Nova 16.10.2021
Sudija Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu odredio je, nakon saslušanja, Dijani Hrkalović pritvor do 30 dana. Bivšoj državnoj sekretarki u MUP-u pritvor je određen da ne bi uticala na svedoke. Protiv rešenja sudije… »

Vučić o upadu ROSU na sever Kosmeta: Došli su do zuba naoružani da bi hapsili "fantu" i "koka-kolu"

Blic 15.10.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori o nemirima na Kosovu i Metohiji kada su pripadnici ROSU upali u nekoliko opština na severu i kada je jedan Srbina teško ranjen. Osvrnuo se i na pisanje pojedinih hrvatskih medija koji su pisali o tome kako… »

"Izgledala je kao da je umrla": Policija u pretresu stana Dijane Hrkalović pronašla desetine hiljada evra

Blic 15.10.2021
Policija je danas pretresla stan Dijane Hrkalović i u njemu pronašla sef sa desetinama hiljada evra. "Kad su policajci ušli u stan nisu mogli da veruju u kakvom bogatstvu i luksuzu živi bivša državna sekretarka. Sve je u mermeru, sve je skupocenio -… »

Vučić o hapšenju dijane hrkalović: Znamo ko je izvršio likvidaciju gospodina Miloševića

Večernje novosti 15.10.2021
Foto: Printskrin TV Prva - Reč je o dokazima koje poseduju nadležni državni organi, a vezano za ubistvo gospodina Miloševića. Posle toga pretpostavljan da je menjan DNK, a da su neki ljudi oslobađani umesto da budu osuđeni. Pretpostavljam da je to… »

Vučić o energetskoj krizi: Srbija ima sačuvan gas za crne dane, važan sastanak sa Putinom

Večernje novosti 15.10.2021
Foto: Printskrin TV Prva Vučić je istakao da od cena energenata zavisi i cena hrane, cena svih proizvoda, životni standard i bukvalno opstanak cele zemlje. - Do kraja 2021. godine imamo 6 i po miliona kubnih metara gasa. Mi svakoga dana u ovih mesec i… »

Vučić: Neko iz policije je danas progovorio i omogućio hapšenje Dijane Hrkalović

Blic 15.10.2021
Mislim da policija operativno, nedvosmisleno, ne samo da ima saznanja, već da ima i posredne dokaze - ovako predsednik Aleksandar Vučić govori o hapšenju bivše državne sekretarke u MUP-u Dijane Hrkalović koja je osumjničena da je prikrivala dokaze… »

Vučić: Neko iz policije je danas progovorio i omogućio hapšenje Dijane Hrkalović

Blic 15.10.2021
Mislim da policija operativno, nedvosmisleno, ne samo da ima saznanja, već da ima i posredne dokaze - ovako predsednik Aleksandar Vučić govori o hapšenju bivše državne sekretarke u MUP-u Dijane Hrkalović koja je osumjničena da je prikrivala dokaze… »

Neko iz policije je konačno progovorio: Vučić otkrio zašto je Dijana Hrkalović uhapšena baš danas

Večernje novosti 15.10.2021
Foto: Printscreen/TV Prva Na pitanje voditeljke da li je neko od optuženih ili svedoka saradnika progovorio o vezi Dijane Hrkalović i klana Veljka Belivuka, Vučić kaže da je u pitanju neko iz policije. - Neko iz policije konačno je progovorio o tome… »

Doušnici stranih obaveštajaca u policiji: Vučić rekao šta je cilj napada na njegovu porodicu

Večernje novosti 15.10.2021
Foto: Printscreen/TV Prva Vučić objašnjava da gde god da je išao njegov sin Danilo, izlazila bi njegova slika jer su postojali ljudi iz policije koju su sarađivali sa stranim obaveštajnim službama. - Doušnici stranih obaveštajaca su pratili mog… »

Replika na repliku u Njujorku: Selaković: Pucali ste u Sofronijevića s leđa; Osmani: U Srbiji ubijen Boris Tadić

Blic 15.10.2021
Sednicu saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravlja o izveštaju Unmika o KIM obeležila je rasprava ministra spoljnih poslova Srbije Nikole Selakovića i predsednice privremenih institucija Vljose Osmani. Nakon replika na govore, predsedavajući… »

Počelo saslušanje Dijane Hrkalović: Bivša sekretarka u Tužilaštvu za organizovani kriminal

Blic 15.10.2021
Zvanično saslušanje bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović počelo je oko 20:30 minuta u Tužilaštvu za organizovani kriminal, saznaje "Blic". Dijana Hrkalović uhapšena je danas nezvanično zbog umešanosti u ubistvo na šinama, ali… »

Počelo saslušanje dijane Hrkalović: Bivša sekretarka u Tužilaštvu za organizovani kriminal

Večernje novosti 15.10.2021
Foto Tanjug Dijana Hrkalović uhapšena je danas zbog umešanosti u ubistvo na šinama. Policija je, nakon pretresa stana u kojem je zatekla nezapamćen luksuz, napustila zgradu u kojoj živi bivša državna sekretarka. Jake policijske snage, sa… »

Dijana Hrkalović i ubistvo na tramvajskim šinama: Tada se zbližila sa Veljom Nevoljom, a ubrzo je krenulo prisluškivanje…

Blic 15.10.2021
Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović večeras je privedena zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Marije i time uticala da se za ovo ubistvo ne sumnjiči Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja. Upravo… »

Kako je uhapšena Dijana Hrkalović: Njen advokat otkrio šta je prethodilo saslušanju bivše državne sekretarke MUP-a

Blic 15.10.2021
Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15.00 sati da se javi u Sektor unutrašnje kontrole (SUK) , a dva sata kasnije ona se odazvala i to u pratnji svojih advokata. - Moja branjenica Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15.00… »

Vesti dana »