Povezane vesti
Iz godine u godinu bilo je sve gore: Aleksandra progovorila o Peci i otkrila da li se vraća u Zadrugu! "uplašila sam se"
Mondo 16.10.2021
Aleksandra Subotić već duže vreme nije u Zadruzi. Aleksandra Subotić već duže vreme nije u Zadruzi. Aleksandra Subotić je napustila Zadrugu početkom oktobra, a iako su mnogi mislili da će je odavno ponovo gledati u rijalitiju, to se još nije desilo… »
Aleksandra Subotić otkrila Kada se vraća u "Zadrugu 5": Priznala sve o odnosu sa Pecom: "Uplašila sam se"
Blic 16.10.2021
Aleksandra Subotić, koja je nedavno napustila "Zadrugu 5", progovorila je o povratku u rijaliti, ali i o odnosu sa nevančanim suprugom Pecom. - Meni je boravak u ovom rijalitiju veoma pomogao da sredim svoj odnos sa Pecom. Mi smo sada u ljubavi baš onako… »
Vesti dana »

Rale u centru skandala došao na groblje: Na pomenu Saši Popoviću pojavio se sa njim, svi u neverici, odmah za pokoj duše popio rakiju
Kurir pre 33 minutajoš 33 povezane

(Foto) snažno nevreme pogodilo Čačak: Olujni vetar napravio haos, drveće padalo na ulice, saobraćaj blokiran
Blic pre 38 minutajoš 38 povezanih

Dok svi čekaju konačni sud o Bogdanovom daljem učešću na Eurobasketu, selektor otkrio ko bi mogao biti novi kapiten
Story pre 33 minutajoš 32 povezane

Potpredsednik u kosovskoj skupštini iz redova srpske zajednice ponovo nije izglasan
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane