Повезане вести
Гризла га савест пола века: Шеф светски познатог спортског бенда признао да је као члан банде убио тинејџера у Филаделфији
Курир 16.10.2021
Дугогодишњи извршни директор Најкија (Нике) открио је да је 1965. године убио тинејџера у Филаделфији. Лери Милер, шеф Најки Џордан бренда признао је у интервјуу Спортс илустрејду да је као 16-годишњи члан банде убио… »
Менаџер компаније "Нике" убио младића, и то погрешног! Пуцао му у груди насред улице, па признао - јавио сам Џордану!
Мондо 16.10.2021
Лери Милер, менаџер брендова "Јордан", "Нике баскетбалл" и "Цонверсе", признао да је убио младића док је био у банди и да је о томе ћутао 56 година. Лери Милер, менаџер брендова "Јордан", "Нике баскетбалл" и "Цонверсе", признао… »
Америка и убиство: Дугогодишњи директор фирме Најки открио да је у младости убио вршњака
Данас 15.10.2021
Дугогодишњи извршни директор америчке компаније за спортску опрему Најки открио је да је пре 56 година убио тинејџера на улицама Филаделфије. У интервјуу за магазин Спортс илустрејтид, Лери Милер је признао убиство из 1965… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана