Povezane vesti

Grizla ga savest pola veka: Šef svetski poznatog sportskog benda priznao da je kao član bande ubio tinejdžera u Filadelfiji

Grizla ga savest pola veka: Šef svetski poznatog sportskog benda priznao da je kao član bande ubio tinejdžera u Filadelfiji

Kurir 16.10.2021
Dugogodišnji izvršni direktor Najkija (Nike) otkrio je da je 1965. godine ubio tinejdžera u Filadelfiji. Leri Miler, šef Najki Džordan brenda priznao je u intervjuu Sports ilustrejdu da je kao 16-godišnji član bande ubio tinejdžera na ulicama… »
Menadžer kompanije "Nike" ubio mladića, i to pogrešnog! Pucao mu u grudi nasred ulice, pa priznao - javio sam Džordanu!

Menadžer kompanije "Nike" ubio mladića, i to pogrešnog! Pucao mu u grudi nasred ulice, pa priznao - javio sam Džordanu!

Mondo 16.10.2021
Leri Miler, menadžer brendova "Jordan", "Nike basketball" i "Converse", priznao da je ubio mladića dok je bio u bandi i da je o tome ćutao 56 godina. Leri Miler, menadžer brendova "Jordan", "Nike basketball" i "Converse", priznao da je ubio mladića… »
Amerika i ubistvo: Dugogodišnji direktor firme Najki otkrio da je u mladosti ubio vršnjaka

Amerika i ubistvo: Dugogodišnji direktor firme Najki otkrio da je u mladosti ubio vršnjaka

Danas 15.10.2021
Dugogodišnji izvršni direktor američke kompanije za sportsku opremu Najki otkrio je da je pre 56 godina ubio tinejdžera na ulicama Filadelfije. U intervjuu za magazin Sports ilustrejtid, Leri Miler je priznao ubistvo iz 1965. godine. „To me izjedalo… »

Vesti dana »