Povezane vesti
Timoti Les: Drama na Kosovu kreće ka dugoočekivanom trenutku istine
Danas 16.10.2021
Najnovija eskalacija tenzija predstavlja još jedan znak da prištinske vlasti ne žele nikakav dogovor sa Beogradom putem Briselskog dijaloga, već da upotrebom sile, naročito uoči lokalnih izbora, nastoje da zastraše Srbe koji žive na severu Kosova… »
Srpska vojska će ući na Sever Kosova: Predviđanja analitičara sa Kembridža
Pravda 16.10.2021
Moj je osećaj je da se dvodecenijska drama na Kosovu kreće ka svom dugoočekivanom trenutku istine, smatra saradnik Demostata sa Univerziteta Kembridž, Timoti Les, koji ne isključuje ni mogućnost da će i snage kosovskih Albanaca, ali vojska Srbije… »
Les: Konačni rasplet na Kosovu biće razmena teritorija između dveju strana
N1 Info 16.10.2021
Moj je osećaj je da se dvodecenijska drama na Kosovu kreće ka svom dugoočekivanom trenutku istine, smatra saradnik Demostata sa Univerziteta Kembridž, Timoti Les, koji ne isključuje ni mogućnost da će i snage kosovskih Albanaca, ali vojska Srbije… »
Les: Konačan rasplet na Kosovu biće razmena teritorija
Vesti online 16.10.2021
„Konačni rasplet na Kosovu biće razmena teritorija između dveju strana“
Nova 16.10.2021
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 3 satajoš 86 povezanih
Uhapšen v.d. direktor JGSP "Novi Sad" kao pripadnik tzv. balkanskog kartela
RTV pre 1 satjoš 85 povezanih
Sebastijan Henes: Zvezdin tim ima kvalitet da drži loptu, njihova publika je sjajna
Politika pre 1 satjoš 41 povezana
Šoškić: Trumpove carine se kose sa modelom kojeg Zapad promoviše više od pola stoljeća
Al Jazeera pre 57 minutajoš 36 povezanih