Povezane vesti
Nada Topčagić: Mislila sam da mi je Ibru smestila skrivena kamera
Nova 16.10.2021
""Pa ljudi, moj odlazak u Milano bio je pravi haos, bili smo kao Era sa onog sveta", ispričala je z "Grand Specijalu" Nada Topčagić o pehovima tokom odlaska u Milano kod Zlatana Ibrahimovića. Danima je jedna od glavnih vesti u svetu šoubiznisa odlazak… »
"Blokirali su vrata,: vikala sam da smo prevareni" Nada Topčagić uspaničeno ispričala nove detalje sa Ibrahimovićevog rođendana…
Blic 16.10.2021
Nada Topčagić, pevačica, pamtiće ovu godinu definitivno po proslavi 40. rođendana sjajnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, na kojem je pevala "Jutro je" i bila mu rođendansko iznenađenje. Nada je demantovala priče da je zaradila 30.000 evra i i dalje pod… »
Vesti dana »
Pucnji odjekuju, a on - jede! Ovaj snimak sa pucnjave na Trampovoj večeri je srušio internet: "Prestar sam za ova sra**a" (video)
Blic pre 12 minutajoš 85 povezanih
Svetski lideri osudili pucnjavu u Vašingtonu, na događaju kojem je prisustvovao Tramp
RTV pre 7 minutajoš 82 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 17 minutajoš 27 povezanih
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 1 satjoš 76 povezanih