Povezane vesti
Nada Topčagić: Mislila sam da mi je Ibru smestila skrivena kamera
Nova 16.10.2021
""Pa ljudi, moj odlazak u Milano bio je pravi haos, bili smo kao Era sa onog sveta", ispričala je z "Grand Specijalu" Nada Topčagić o pehovima tokom odlaska u Milano kod Zlatana Ibrahimovića. Danima je jedna od glavnih vesti u svetu šoubiznisa odlazak… »
"Blokirali su vrata,: vikala sam da smo prevareni" Nada Topčagić uspaničeno ispričala nove detalje sa Ibrahimovićevog rođendana…
Blic 16.10.2021
Nada Topčagić, pevačica, pamtiće ovu godinu definitivno po proslavi 40. rođendana sjajnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, na kojem je pevala "Jutro je" i bila mu rođendansko iznenađenje. Nada je demantovala priče da je zaradila 30.000 evra i i dalje pod… »
Vesti dana »
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 1 satjoš 87 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp zapretio Iranu: Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa; Iran uvodi nove procedure za prolaz brodova kroz Ormuski moreuz
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Bend Lavina otkrio šta se dešavalo iza kulisa: "Ovo je prvi i poslednji put da smo bili na Evroviziji" FOTO
B92 pre 2 satajoš 29 povezanih
Srbija već zna protiv koga sve može da igra: Evo kada i gde će se održati Svetsko prvenstvo u rukometu
Nova pre 47 minutajoš 46 povezanih