Povezane vesti
Svetlana ne izlazi iz kuće zbog posledica kozmetičkog zahvata: Dečko hteo da me zameni mlađom, sad mi se Lice topi! Foto
Mondo 16.10.2021
Htela je da minimalno zategne lice, a upropastila je sebi život - "koža mi izgleda kao da se topi, prestala sam da izlazim iz kuće". Htela je da minimalno zategne lice, a upropastila je sebi život - "koža mi izgleda kao da se topi, prestala sam da… »
Svetlana postala mumija zbog 1 kozmetičkog zahvata: Dečko hteo da me zameni mlađom, sad mi se Lice topi i odvaja od lobanje…
Kurir 16.10.2021
Svetlana (37) je arhitekta iz Rusije iz grada Perma koja je rešila nedavno da isproba novi kozmetički tretman. Taj tretman je nedavno zvanično odobren u Engleskoj i još par zemalja. Međutim, umesto željenih rezultata, Svetlana kaže da je ostarila 10… »
Vesti dana »
Borba sa vatrenom stihijom u Španiji i Francuskoj – evakuisano više od 300.000 ljudi, vetar otežava gašenje
RTS pre 1 danjoš 44 povezane
"Vladi neće suditi naslovne strane i politička prepucavanja!" Skupština završila rad, premijer odgovorio na četvorosatno izlaganje Miroslava Aleksića (video)
Blic pre 5 satijoš 97 povezanih
Diplomatske tenzije: Tramp ocenjuje razgovore sa Iranom dobrim, Netanjahu u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih