Povezane vesti

Izbori na KiM: Srpska lista proglasila pobedu u svih deset opština sa srpskom većinom

Telegraf 17.10.2021
*Na Kosovu i Metohiji održani su lokalni izbori u 38 opština, od kojih je 10 sa srpskom većinom *Na lokalnim izborima učestvovalo je ukupno 5.364 kandidata *Srbi imaju kandidate za predsednike u 11 lokalnih samouprava * U 19.00 časova zatvorena su… »

Rezultati izbora na Kosovu Oglasio se Goran Rakić: Ovo je pobeda Srećka Sofronijevića, predsednika Vučića i našeg naroda!

Alo 17.10.2021
Kandidati Srpske liste na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji pobedili su u svih deset opština sa srpskom većinom, saopštila je Lista. Očekuju se rezultati i iz drugih opština. Izlaznost je bila 42,8 odsto, a najveća je u opštinama na severu… »

Zbog ometanja izbora u Suvoj Reci uhapšena jedna osoba

Alo 17.10.2021
Suva Reka: Uhapšena jedna osoba zbog ometanja glasanja. Policija u Suvoj Reci uhapsila je jednu osobu zbog ometanja izbornog procesa. Kako je navela policija, osumnjičeni je slomio UV lampu. Portparol policije za region Prizrena Veselja Gašija rekao je… »

Potpredsednik Srpske liste obavio svoju građansku dužnost Glasamo za jedinstvo, bolju budućnost i nastavak čvrste veze sa…

Alo 17.10.2021
Glasamo za jedinstvo, bolju budućnost i nastavak čvrste veze sa državom Srbijom, rekao je Jevtić. Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić glasao je u Štrpcu, na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji. On je nakon toga kazao da očekuje da će… »

Dušica Stojanović: Biračka mesta otvorena su na vreme i glasanje se odvija u najboljem redu (video)

Alo 17.10.2021
Srpski narod na Kosmetu danas bira svoje gradonačelnike i odbornike u gradskim skupštinama. Predsednica Opštinske izborne komisije u Zubinom Potoku, Dušica Stojanović Raković, kazala je za Alo! da glasanje u ovoj severnoj opštini na KIM protiče… »

Glasali čelnici Srpske liste Poziv biračima da iskoriste svoje glasačko pravo!

Alo 17.10.2021
Srpski narod na Kosmetu danas bira svoje gradonačelnike i odbornike u gradskim skupštinama. Biračka mesta su otvorena u sedam sati, a građani će svoje biračko pravo moći da iskoriste sve do 19 časova. . U Tehničkoj školi glasali u Kosovskoj… »

Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji, Srbi kandidati u 11 opština

Sputnik 17.10.2021
Na Kosovu i Metohiji održavaju se lokalni izbori na kojima građani biraju gradonačelnike i odbornike u 38 opština, od kojih je 10 sa srpskom većinom. Srbi imaju kandidate za predsednike u 11 lokalnih samouprava. Biračka mesta otvorena su u 7… »

Počeli lokalni izbori na KiM: Srbi imaju kandidate u 11 lokalnih samouprava

Srbija danas 17.10.2021
Učestvuje ukupno 5.364 kandidata. Građani na Kosovu i Metohiji danas biraju lokalnu vlast u 38 opština, od kojih je 10 sa srpskom većinom. Srbi imaju kandidate za predsednike u 11 lokalnih samouprava. Na Kosovu i Metohiji, 1.885.000 građana sa pravom… »

Otvorena birališta i na lokalnim izborima u Negotinu i Mionici

Telegraf 17.10.2021
Birališta se zatvaraju u 20 sati. Biračka mesta na lokalnim izborima u Negotinu otvorena su jutros u sedam sati. Nakon što su u glasačke kutije ubačeni kontrolni listići, a kutija zapečaćena, prvi birači mogli su da iskoriste svoje biračko… »

Vesti dana »