Повезане вести

"Да Обрадовић није пристао, отишао бих из клуба!" Остоја Мијаиловић открио како је Жоц дошао у Партизан: "Све је почело кроз…

"Да Обрадовић није пристао, отишао бих из клуба!" Остоја Мијаиловић открио како је Жоц дошао у Партизан: "Све је почело кроз…

Спортал блиц 17.10.2021
Председник изјавио је да би напустио ту функцију да није успео да доведе за тренера. Како је рекао у разговору за Спортски журнал, дуго је чекао „да” од најтрофејнијег европског тренера свих времена и да ниједног тренутка није… »
Интервју недељом - Остоја Мијаиловић: Отишао бих да Жељко није пристао

Интервју недељом - Остоја Мијаиловић: Отишао бих да Жељко није пристао

Спортски журнал 17.10.2021
– Не свиђа ми се што се створила таква атмосфера као да су сви трофеји освојени, да Партизан игра Евролигу, ми сада имамо веће шасне да то и урадимо, али тај резултат није загарантован – каже први човек црно-белих. Тачно за пет… »
‘Отишао бих да он није дошао’: Остоја Мијаиловић поново о Жоцу, председник Партизана изненадио све!

‘Отишао бих да он није дошао’: Остоја Мијаиловић поново о Жоцу, председник Партизана изненадио све!

Хот спорт 17.10.2021
Председник Кошаркашког клуба Партизан осврнуо се на долазак легендарног тренера. Жељко Обрадовић се овог лета вратио у Партизан, а председник ‘парног ваљка’ Остоја Мијаиловић је открио да је до последњег момента чекао потврдан… »
Да Жоц није пристао, мијаиловић би отишао: Председник Партизана открио непознате детаље - "Жељко био једина опција!"

Да Жоц није пристао, мијаиловић би отишао: Председник Партизана открио непознате детаље - "Жељко био једина опција!"

Мондо 17.10.2021
Црно-бели на клупи имају најтрофејнијег тренера Европе, који се вратио након скоро 30 година. Црно-бели на клупи имају најтрофејнијег тренера Европе, који се вратио након скоро 30 година. Партизан је овог лета довео најзвучније… »
Мијаиловић: Отишао бих из Партизана да Обрадовић није пристао

Мијаиловић: Отишао бих из Партизана да Обрадовић није пристао

Моззарт спорт 17.10.2021
"У тренутку када је изашао из канцеларије, нисам био сигуран да ли се то заиста делило. Да ли је могуће. Само сам чекао да закажемо конференцију за медије", открива први човек Парног ваљка. Комплетно руководство кошаркашког… »

Вести дана »