Повезане вести
Премештај Миленковића – да ли је у питању порука полицајцима
Н1 Инфо 17.10.2021
Афера Јовањица поново је у жижи јавности након писања медија да ће начелник одељења за борбу против наркотика Слободан Миленковић који је аферу открио бити премештен на место инспектора у Одељењу за ратне злочине… »
Вучић: Није мој посао да знам да ли је инспектор полиције Миленковић премештен
Данас 17.10.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да не зна ништа о службеном премештају начелника Одељења за борбу против дрога београдске полиције Слободана Миленковића, једног од заслужних за откривање узгоја марихуане на… »
Томановић: Смена Миленковића би била понижавање закона и институција Србије
Данас 17.10.2021
Правни заступник начелника Одељења за борбу против дрога београдске полиције Слободана Миленковића, адвокат Зденко Томановић оценио је да би Миленковићева смена са те функције, као једног од заслужних за откривање узгоја… »
Томановић: Смена Миленковића била би освета за храброст да се примене закони
Н1 Инфо 17.10.2021
Докази које открива начелник Слободан Миленковић и његов тим бораца против дроге, постали су политичка сметња и зато би, његово смењивање, како се најављује, било понижавање закона и институција наше државе, наводи правни… »
Вучић: Са инспектором Миленковићем су ме упознали Хркаловић и Стефановић
Нова 17.10.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да не зна ништа о службеном премештају начелника Одељења за борбу против дрога београдске полиције Слободана Миленковића, једног од заслужних за откривање узгоја марихуане на… »
Вучић: Са Миленковићем ме упознали Хркаловић и Стефановић, не знам ни шта ради
Н1 Инфо 17.10.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да не зна ништа о службеном премештају начелника Одељења за борбу против дрога београдске полиције Слободана Миленковића, једног од заслужних за откривање узгоја марихуане на… »
Вучић: Неће одлучивати партије и медији ко шта да ради у МУП
РТВ 17.10.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да неће одлучивати ни партија на власти, ни опозиционе, а ни медији ко ће шта да ради у МУП и БИА. Вучић је на питане око информације да се начелник Одељења за… »
Адвокат Сенте Миленковића: Смена је казна за храброст у Јовањици
Нова 17.10.2021
“Докази које открива начелник Миленковић и његов тим бораца против дроге, постали су политичка сметња и зато би, његово смењивање,како се најваљује, било понижавање закона и институција наше државе”, наводи правни… »
Вести дана »
Валл Стреет Јоурнал: Кусхнер одустао од плана изградње Трумповог хотела у Србији
СЕЕбиз пре 1 сатјош 75 повезаних
Партизан од Станоја није овако бежао Звезди: У Хумској се опет прича о титули, јесења је већ ту
Мондо пре 2 минутајош 47 повезаних
Волстрит џурнал: Џаред Кушнер одустаје од градње хотела у Београду
Спутник пре 12 минутајош 24 повезане
РТС и даље без новог генералног директора - ниједан кандидат нема довољно гласова
BBC News пре 2 сатајош 24 повезане