Povezane vesti

Ubica milioner zaražen koronom: Robert Durst hospitalizovan nekoliko dana pošto je osuđen na doživotni zatvor

Ubica milioner zaražen koronom: Robert Durst hospitalizovan nekoliko dana pošto je osuđen na doživotni zatvor

Kurir 17.10.2021
Milioner Robert Durst, koji je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva prijateljice, hospitalizovan je jer se zarazio koronom. Durst je u četvrtak proglašen krivim za ubistvo prijateljice Suzan Berman 2000. godine. Berman je ubijena jer je sa… »
Milijarder Robert Darst, osuđen na doživotni zatvor, ima kovid – na ventilatoru

Milijarder Robert Darst, osuđen na doživotni zatvor, ima kovid – na ventilatoru

N1 Info 17.10.2021
Bogati američki naslednik Robert Darst, osuđen na doživotni zatvor u sudu u Los Anđelesu bez mogućnosti uslovnog oslobađanja zbog ubistva najbolje prijateljice, pozitivan je na kovid-19 i nalazi se na ventilatoru, potvrdio je njegov advokat za Los… »
Milioner koji je osuđen za ubistvo prijateljice, hospitalizovan zbog korone

Milioner koji je osuđen za ubistvo prijateljice, hospitalizovan zbog korone

Nova 17.10.2021
Američki multimilioner Robert Durst (78), koji je ove nedelje proglašen krivim za ubistvo svoje najbolje drugarice Suzan Berman i osuđen na doživotnu robiju, hospitalizovan je zbog Kovid-19. Durst koji ima brojne zdravstvene probleme je na… »
"Šta sam uradio? Ubio sam ih sve" Multimilioner osuđen na doživotnu robiju oboleo od kovida

"Šta sam uradio? Ubio sam ih sve" Multimilioner osuđen na doživotnu robiju oboleo od kovida

Blic 17.10.2021
Američki multimilioner Robert Durst (78), koji je ove nedelje proglašen krivim za ubistvo svoje najbolje drugarice Suzan Berman i osuđen na doživotnu robiju, hospitalizovan je zbog kovid-19. Durst koji ima brojne zdravstvene probleme je na… »
Zločin i Amerika: Tajkun Robert Durst primljen u bolnicu zbog Kovida-19 nakon što je osuđen na doživotnu robiju zbog…

Zločin i Amerika: Tajkun Robert Durst primljen u bolnicu zbog Kovida-19 nakon što je osuđen na doživotnu robiju zbog…

BBC News 17.10.2021
Durst, koji pati od mnogobrojnih zdravstvenih problema, diše uz pomoć raspiratora, saopštio je njegov advokat. Američki tajkun Robert Durst, o kojem je HBO snimio i dokumentarnu seriju The Jinx, primljen je u bolnicu zbog infekcije virusom korona… »

Vesti dana »