Povezane vesti
Bila je teška sirotinja, a onda joj je sinula sjajna ideja: Sada dobro zarađuje i živi kao bubreg u loju! (foto)
Mondo 17.10.2021
Lusi Hičkok (28) došla je na sjajnu ideju tokom karantina, a to joj je pomoglo i da se obogati. Lusi Hičkok (28) došla je na sjajnu ideju tokom karantina, a to joj je pomoglo i da se obogati. Naime, tokom karantina u Velikoj Britaniji bili su… »
Pas nije imao za šta da me ujede, bila sam teška sirotinja: Devojka došla na odličnu biznis ideju i sada živi kao bubreg u…
Kurir 17.10.2021
Kada je krenuo prvi karantin u Engleskoj, kao i svuda u svetu, ljudi su zabavu koju su inače nalazili u kafićima i restoranima potražili u parkovima. Piknici su postali popularniji nego ikada, a upravo tako je Lusi Hičkok (28), velika ljubiteljka… »
Momci su me zvali na dejt samo iz sprdnje: Devojka je ovako izgledala kao klinka, a sad se promenila i svi žele njen broj…
Kurir 17.10.2021
Korisnica Tiktoka Bejli Spin, manekenka iz San Diega koju na toj platformi prati gotovo 8.000.000 ljudi, prikazala je u u kratkom videu kako je izgledala kao klinka, pa otkrila kako su je svojevremeno vršnjaci pozivali na dejt iz čiste sprdnje. Bejli je… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Ponoćna liturgija u hramu Svetog Save Veliki broj vernika se okupio u svetinji u Beogradu (foto)
Kurir pre 4 satijoš 7 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Zbog snega u nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije
Danas pre 10 satijoš 2 povezane