Povezane vesti

Bila je teška sirotinja, a onda joj je sinula sjajna ideja: Sada dobro zarađuje i živi kao bubreg u loju! (foto)

Bila je teška sirotinja, a onda joj je sinula sjajna ideja: Sada dobro zarađuje i živi kao bubreg u loju! (foto)

Mondo 17.10.2021
Lusi Hičkok (28) došla je na sjajnu ideju tokom karantina, a to joj je pomoglo i da se obogati. Lusi Hičkok (28) došla je na sjajnu ideju tokom karantina, a to joj je pomoglo i da se obogati. Naime, tokom karantina u Velikoj Britaniji bili su zatvoreni… »
Pas nije imao za šta da me ujede, bila sam teška sirotinja: Devojka došla na odličnu biznis ideju i sada živi kao bubreg u loju…

Pas nije imao za šta da me ujede, bila sam teška sirotinja: Devojka došla na odličnu biznis ideju i sada živi kao bubreg u loju…

Kurir 17.10.2021
Kada je krenuo prvi karantin u Engleskoj, kao i svuda u svetu, ljudi su zabavu koju su inače nalazili u kafićima i restoranima potražili u parkovima. Piknici su postali popularniji nego ikada, a upravo tako je Lusi Hičkok (28), velika ljubiteljka vina… »
Momci su me zvali na dejt samo iz sprdnje: Devojka je ovako izgledala kao klinka, a sad se promenila i svi žele njen broj…

Momci su me zvali na dejt samo iz sprdnje: Devojka je ovako izgledala kao klinka, a sad se promenila i svi žele njen broj…

Kurir 17.10.2021
Korisnica Tiktoka Bejli Spin, manekenka iz San Diega koju na toj platformi prati gotovo 8.000.000 ljudi, prikazala je u u kratkom videu kako je izgledala kao klinka, pa otkrila kako su je svojevremeno vršnjaci pozivali na dejt iz čiste sprdnje. Bejli je… »

Vesti dana »

"Ne zanima me" Tramp poslao oštru poruku Rusiji

"Ne zanima me" Tramp poslao oštru poruku Rusiji

Alo pre 3 minutajoš 17 povezanih
Kakvo nas vreme očekuje do ponedeljka?

Kakvo nas vreme očekuje do ponedeljka?

Danas pre 58 minutajoš 15 povezanih
Feđini ''ratnici'' osvajaju Farska Ostrva

Feđini ''ratnici'' osvajaju Farska Ostrva

Sportske.net pre 18 minutajoš 19 povezanih