Povezane vesti

Dodik najavio: Posebna sednica Skupštine RS 26. oktobra, o novom odnosno starom ustavnom sistemu!

Kurir 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas da posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske trebalo da bude održana 26. oktobra, do kada će biti pripremljeni svi zakoni koji definišu poništavanje saglasnosti RS na formiranje… »

Dodik: Glasaću protiv svih odluka na sednici Predsedništva

RTV 17.10.2021
BANJALUKA, SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je večeras da će na sutrašnjoj sednici Predsedništva glasati protiv svih odluka, u skladu sa zaključcima Narodne skupštine Republike Srpske. "Najkraće rečeno, postupiću… »

Dodik: Nema razloga za strah zbog zlonamernih priča o ratu

Pravda 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Bosna i Hercegovina nikada nije bila stabilna, ali da nema nijednog razloga da se neko zabrine zbog priča o ratu. Dodik je na Jahorini rekao da samo oni zlonamerni koji pokušavaju da… »

Dodik: Zlonamernici šire priče o mogućem ratu u BiH

N1 Info 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da samo zlonamerni izmišljaju priču da će se u BiH zaratiti i da nema razloga za brigu iako ona nikada nije bila stabilna. Najavio je da bi posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske… »

Dodik: Do 20. oktobra biće uređeni svi zakoni

Sputnik 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska ima pravo na svoja ovlaštenja, da se ponaša u skladu sa Ustavom i nikoga ne izaziva. „Republika Srpska će do 20. oktobra imati uređene sve zakone, 25. ćemo izaći… »

Dodik: Najbolje da se vratimo na ‘fabrička podešavanja’

Al Jazeera 17.10.2021
Da su Srbima 1995. rekli da je ovo novo ustrojstvo BiH i ponudili ovo što imaju danas, rat ne bi bio završen, niti bi potpisali Dejtonski sporazum, rekao je Milorad Dodik. Član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik smatra da Bosna i Hercegovina nikada… »

Dodik: Neće biti rata!

Alo 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Bosna i Hercegovina nikada nije bila stabilna, ali da nema nijednog razloga da se neko zabrine zbog priča o ratu. Dodik je na Jahorini rekao da samo oni zlonamerni koji pokušavaju da… »

Dodik: Nema razloga da se neko zabrine

B92 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da BiH nikada nije bila stabilna, ali da nema nijednog razloga da se neko zabrine zbog priča o ratu. Dodik je na Jahorini rekao da samo oni zlonamerni koji pokušavaju da naprave još više zla… »

Najbolje za sve u BiH je da se vratimo na fabrička podešavanja!

Alo 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je uvek govorio da ne bi žrtvovao mir za Republiku Srpsku, naglasivši da su sve aktivnosti koje preduzima Republika Srpska političkog i pravnog karaktera, te da se izvan toga neće ići. - I… »

Dodik: Najbolje za sve u BiH je da se vratimo na fabrička podešavanja

Sputnik 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je u intervjuu Srni da je uvek govorio da ne bi žrtvovao mir za Republiku Srpsku, naglasivši da su sve aktivnosti koje preduzima Republika Srpska političkog i pravnog karaktera, te da se izvan toga… »

Dodik o budućnosti BiH: Najbolje za sve u BiH je da se vratimo na fabrička podešavanja

Večernje novosti 17.10.2021
Foto: Novosti -I ranije sam govorio da mir ne bih žrtvovao za Republiku Srpsku, posebno ne ako svi znamo šta se desilo kada je Alija Izetbegović žrtvovao mir za BiH. Ništa od onoga na šta nemamo pravo ne tražimo. Sve što pripada BiH po Ustavu… »

"Nikada ne bih žrvovao mir" Dodik poručuje da su sve aktivnosti koje Srpska provodi političkog i pravnog karaktera

Blic 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je uvek govorio da ne bi žrtvovao mir za Republiku Srpsku i naglasio da su sve aktivnosti koje preduzima Republika Srpska političkog i pravnog karaktera i da se izvan toga neće ići. - Ništa… »

Dodik: Sve što pripada Republici Srpskoj po Ustavu BiH moraće da bude vraćeno!

Pravda 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je uvek govorio da ne bi žrtvovao mir za Republiku Srpsku i naglasio da su sve aktivnosti koje preduzima Republika Srpska političkog i pravnog karaktera i da se izvan toga neće ići. "Ništa… »

Dodik: Nikada ne bih žrtvovao mir

Sputnik 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je uvek govorio da ne bi žrtvovao mir za Republiku Srpsku, naglasivši da su sve aktivnosti koje Srpska preduzima političkog i pravnog karaktera i da se izvan toga neće ići. „I ranije sam… »

"Nikad ne bih žrtvovao mir"

B92 17.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je uvek govorio da ne bi žrtvovao mir za Republiku Srpsku. Naglasio je da su sve aktivnosti koje preduzima Republika Srpska političkog i pravnog karaktera i da se izvan toga neće ići. "Ništa… »

Vesti dana »