Povezane vesti
Biljićeva ne može da se opere od rijalitija, pa osula drvlje i kamenje!
Vesti online 17.10.2021
Nadežda Biljić je stekla sveopštu prepoznatljivost tek kada je postala učesnica rijalitija, gde je “kupila” mnoge svojom iskrenošću, ali i izazvala lavinu podeljenih komentara zbog prvog intimnog odnosa bez pokrivača, sa rijaliti veteranom Mikijem… »
Moje koleginice varaju muževe i to svi znaju! Nadežda pobesnela zbog "etiketa iz prošlosti" - Od mene prave laku ženu!
Mondo 17.10.2021
Nadežda Biljić reagovala na priče o sebi. Nadežda Biljić reagovala na priče o sebi. Nadeždu Biljić javnost je bolje upoznala u toku njenog učešća u Zadruzi, gde je pored iskrenosti i spremnosti da svakome izađe na crtu, ostala upamćena i po seksu sa… »
Vesti dana »

Evo kog datuma stiže zahlađenje Temperature ispod 10 stepeni, a do tada nas očekuju vrućine
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane

Pripreme za današnjii protest u NS: Policija zauzima pozicije, postavljaju se nove kamere...
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 13 povezanih

Fiba ponovo potcenjuje orlove: Srbija više nije glavni favorit za osvajanje Evrobasketa! U humskoj trljaju ruke: Partizan objavio broj obnovljenih karata!
Hot sport pre 1 satjoš 26 povezanih

Rektor i dekani Beogradskog univerziteta: Prekinuti hajku na studente i profesore
Vreme pre 3 satajoš 8 povezanih

„Bild”: Učenik albanskog porekla sa KiM ranio nožem nastavnicu u školi u Esenu
Politika pre 8 minutajoš 19 povezanih