Povezane vesti
Ostvarila mi se najveća fantazija, imao sam seks sa šeficom: Nosila je kratke suknje, bila udata i starija
Mondo 17.10.2021
Muškarac je u ispovesti za medije opisao kako je imao seks sa šeficom, nije mu smetalo što je starija i udata. Muškarac je u ispovesti za medije opisao kako je imao seks sa šeficom, nije mu smetalo što je starija i udata. "Nosila je uske, kratke suknje i… »
Ostvario sam s*KS fantaziju: Spavao sam sa šeficom, bila je udata i starija od mene, a završilo se ovako (anketa)
Kurir 17.10.2021
Jedan muškarac iz SAD opisao je svoje ljubavno iskustvo sa šeficom na poslu koja ga je jako privlačila. Nije mu smetalo što je udata i starija od njega. U početku su ljubav vodili gde god su stigli, ali kasnije su počeli sve više da se svađaju. Na kraju… »
Vesti dana »

Protesti posle incidenata na DUNP-u: Građani i studenti okupljeni u Novom Pazaru i Kraljevu
Insajder pre 4 minutajoš 30 povezanih

MUP: Među 10 uhapšenih u Novom Pazaru jedan osumnjičeni za izazivanje nacionalne netrpeljivosti
Insajder pre 6 satijoš 44 povezane

Biser Partizana oprezan pred revanš: „Ne smemo da se opustimo i mislimo da je gotovo – da budemo pravi pred svojim navijačima“
Nova pre 1 satjoš 41 povezana

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 237 povezanih

Osveženje uz česte pljuskove sa grmljavinom: Vremenska prognoza Marka Čubrila do sredine avgusta
Mondo pre 4 satijoš 32 povezane