Povezane vesti
Ostvarila mi se najveća fantazija, imao sam seks sa šeficom: Nosila je kratke suknje, bila udata i starija
Mondo 17.10.2021
Muškarac je u ispovesti za medije opisao kako je imao seks sa šeficom, nije mu smetalo što je starija i udata. Muškarac je u ispovesti za medije opisao kako je imao seks sa šeficom, nije mu smetalo što je starija i udata. "Nosila je uske, kratke suknje i… »
Ostvario sam s*KS fantaziju: Spavao sam sa šeficom, bila je udata i starija od mene, a završilo se ovako (anketa)
Kurir 17.10.2021
Jedan muškarac iz SAD opisao je svoje ljubavno iskustvo sa šeficom na poslu koja ga je jako privlačila. Nije mu smetalo što je udata i starija od njega. U početku su ljubav vodili gde god su stigli, ali kasnije su počeli sve više da se svađaju. Na kraju… »
Vesti dana »

Srbija na Evrobasketu 2025: konačan spisak i uloga Nikole Jokića
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 30 povezanih

Olujno nevreme juriša ka Srbiji Pogledajte kako će se vreme kretati iz sata u sat, ovaj deo Srbije prvi na udaru (radarski snimci)
Alo pre 3 satajoš 24 povezane

Večeras okupljanja građana protiv blokada: Ovo su neka od mesta gde će biti skupovi
Blic pre 51 minutajoš 13 povezanih

Krivične prijave protiv bivših funkcionera Infrastrukture železnice Srbije zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 15 povezanih

Umesto vozom – autobusom: Štrajk železničara izazvao kolaps u Crnoj Gori
Serbian News Media pre 1 satjoš 13 povezanih