Povezane vesti
Ekskluzivni intervju! Petar Božović za MONDO: Majka ugleda brata i sa mnom upade u grob! Od tada sam lud...
Mondo 17.10.2021
"Čovek je u suštini životinja. Dao mu Bog malo mozga pa on ne zna šta će s njim. Kako bi mu lakše bilo da toga nema, svi bi lepo živeli." "Čovek je u suštini životinja. Dao mu Bog malo mozga pa on ne zna šta će s njim. Kako bi mu lakše bilo da toga nema… »
Petar Božović nikad iskreniji: Razveo sam se, jer nisam mogao da podnesem pobačaje, hteo sam porodicu i decu!
Kurir 17.10.2021
Glumac Petar Božović je pričao jo glumi, porodici, devedesetim godinama. Božovića trenutno možete da gledate u seriji "Feliks" na Kurir televiziji. Na početku razgovora bard srpskog glumišta kaže da mu je želja da odigra jedan, kako napominje, normalan… »
Vesti dana »
Milovan Drecun: EU nije ubedila Kurtija da odustane od Zakona o strancima, dogovor postignut uz pritisak Srbije
Insajder pre 1 satjoš 50 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran zapretio da će ciljati Netanjahua; Tramp: SAD bi mogle da izvedu još udara na ostrvo Hark
RTV pre 39 minutajoš 33 povezane
Papa Lav XIV osudio napade na škole u Iranu i apelovao na prekid vatre
Beta pre 29 minutajoš 39 povezanih
Medvedev "prekinuo" Alkaraza sada izaziva sinera: "Ako uspem da održim nivo na kom sam tokom celog turnira, a možda čak i podignem"
Dnevnik pre 3 satajoš 32 povezane