Повезане вести
Он је херој који је спасао живот навијачу њукасла: Доктор дошао да гледа меч, па спречио трагедију на трибини! (видео)
Мондо 18.10.2021
Срећом на трибинама се на правом месту у право време нашао лекар и спасио живот несрећном навијачу. Срећом на трибинама се на правом месту у право време нашао лекар и спасио живот несрећном навијачу. Богати нови власници дошли су… »
Легендарни француз о хорору у њукаслу: Био сам мртав 12 минута, морали да ми поломе пет ребара
Вечерње новости 18.10.2021
Фото: АП Уз помоћ навијача, фудбалера и најважније лекара њему се стање поправило, а целу ту ситуацију из ложе је пратио некадашњи играч Њукалса Давид Жинола. Француз, који је у каријери играо за Њукасл, 2016. године доживео… »
"Био сам мртав 12 минута, сломили су ми пет ребара": Легендарни фудбалер Њукасла гледао драму на трибинама, а и сам доживео…
Спортал блиц 18.10.2021
Овај викенд у Премијер лиги обележила је када је навијачу позлило на трибинама. Утакмица је била прекинута, навијач је реанимиран на стадиону и пребачен у болницу, а све је то из ложе гледао Давид Жинола. Некадашњи фудбалер… »
Био сам мртав 12 минута, морали да ми поломе 5 ребара: Језива исповест легенде, хирург му открио због кога је преживео
Мондо 18.10.2021
Легендарни Француз се присетио драме која му се десила након фудбала 2016. године... Легендарни Француз се присетио драме која му се десила након фудбала 2016. године... Цео свет је остао без даха када је прекинут меч Њукасла и… »
Детаљи драме на острву: Човека су секунде делиле од смрти
Вечерње новости 17.10.2021
Фото: АП Лондонски тим је славио са 3:2 у веома добром мечу, али га је ипак обележио прекид крајем првог полувремена. Са једне од трибина орило се „Стоп, стоп“ (станите, станите, прим. аут), али су Ерик Дајер и Регилон били међу… »
"Видео сам човека како: Лежи..." Јунак драме у Њукаслу Регуилон описао тренутак када је схватио да се један навијач бори за…
Спортал блиц 17.10.2021
Утакмицу Њукасла и Тотенхема на Сент Џејмс парку, те победу Спарса од 3:2, у сенку је бацила . У финишу првог полувремена је позлило једном навијачу на источном делу стадиона због чега је меч прекинут, а њему указана хитна… »
Вести дана »

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 5 сатијош 3 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

Вучић: Студенти у блокади 15. марта нису дали „зелено светло“ зато што су неки унутар државе требали да заврше посао
Данас пре 6 сатијош 1 повезана