Повезане вести
Мама ме казнила због школе, зато сам дебитовао за Партизан: "Маркец" се сетио анегдоте и првог позива Станојевића!
Мондо 18.10.2021
Лазар Марковић и тренер Александар Станојевић били су у фокусу званичног канала УЕФА Конференцијске лиге пред утакмицу против Гента. Лазар Марковић и тренер Александар Станојевић били су у фокусу званичног канала УЕФА… »
Јојић најављује победнички низ, а шта мисли о Белгијанцима?
Спортске.нет 18.10.2021
Фудбалер Партизана Милош Јојић рекао је да је најважније да његов тим против Радника освојио нова три бода у Супер лиги Србије и додао да ће црно-бели и у четвртак против Гента ићи на победу. "Најбитније је да смо узели три бода… »
Партизан иде на победу у Европи и зове навијаче! Везни играч најављује борбу за 1. место: Желимо максимум!
Мондо 18.10.2021
Црно-бели наставили успешан низ у домаћем првенству, па се окрћу великим европским плановима. Црно-бели наставили успешан низ у домаћем првенству, па се окрћу великим европским плановима. Фудбалери Партизана су у 13. колу… »
Партизанов противник срушио лидера - упозорење пред хумску: Белгијанцима коначно прорадили нападачи!
Мондо 18.10.2021
Црно-бели ће се борити за прво место против Белгијанаца, који неће бити лак плен. Црно-бели ће се борити за прво место против Белгијанаца, који неће бити лак плен. Екипа Партизана савладала је Радник из Сурдулице у 13. колу… »
"Стварно сам задовољан": Станојевић и екипа спремни за Гент: Позивамо навијаче да нам помогну
Спортал блиц 17.10.2021
Тренер фудбалера Партизана био је задовољан победом против Радника. су вечерас победили Радник 2:0 у 13. колу Суперлиге. - Тешко је било пробити, они се организовано бране, мало су голова примили од почетка сезоне. Стварно сам… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из УАЕ главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Морава инфо пре 2 сатајош 25 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 1 сатјош 11 повезаних