Povezane vesti

Vremenska prognoza - 19. oktobar

Vremenska prognoza - 19. oktobar

RTS 18.10.2021
Posle maglovitog jutra, dan će biti sunčan. Vetar slab, a temperatura prijatnija. Ujutru od 2, tokom dana do 18 stepeni, narednih dana i do 24 stepena. Isto i u Beogradu. Počelo je novo jesenje uživanje, sutra na 17 stepeni. Prognoza vremena, upozorenje… »
Posle jutarnjeg mraza sunčano i toplo: Narednih dana prolećne temperature, do 23 stepena

Posle jutarnjeg mraza sunčano i toplo: Narednih dana prolećne temperature, do 23 stepena

Kurir 18.10.2021
U Srbiji će posle hladnog jutra mestimično sa kratkotrajnom maglom i slabim prizemnim mrazom, danas biti sunčano vreme. Jutarnja temperatura od dva do sedam stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni. Vetar slab do umeren, severozapadni… »
Posle jutarnjeg mraza dan sunčan i osetno topliji

Posle jutarnjeg mraza dan sunčan i osetno topliji

RTS 18.10.2021
Jutro u Srbiji hladno sa slabim mrazem, a dan sunčan i topliji. Ujutru temperatura od dva stepena, najviša prosečnih 18 stepeni. Narednih dana još toplije i lepše vreme. U Srbiji i danas hladno jutro, mestimično s kratkotrajnom maglom, ponegde i slabim… »
Hladno jutro, mestimično s maglom, tokom dana sunčano

Hladno jutro, mestimično s maglom, tokom dana sunčano

Nova 18.10.2021
U Srbiji će posle hladnog jutra mestimično sa kratkotrajnom maglom i slabim prizemnim mrazom, danas biti sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura od dva do sedam stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 14 do 18… »

Vesti dana »

Sinančević bez plasmana u finale SP

Sinančević bez plasmana u finale SP

Sportski žurnal pre 27 minutajoš 20 povezanih
Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Ne pogađaju me kritike ljudi do kojih mi nije stalo

Politika pre 1 satjoš 31 povezana
Francuska upozorava Rusiju: ​Nećete nas uplašiti!

Francuska upozorava Rusiju: ​Nećete nas uplašiti!

Vesti online pre 1 satjoš 10 povezanih