Повезане вести

Можда ћу некад сазнати зашто не играм! Фудбалер Звезде се побунио: Бићу спреман да тражим нови клуб!

Можда ћу некад сазнати зашто не играм! Фудбалер Звезде се побунио: Бићу спреман да тражим нови клуб!

Мондо 18.10.2021
Дугогодишњи фудбалер црвено-белих има још само неколико недеља до краја уговора са Звездом. Дугогодишњи фудбалер црвено-белих има још само неколико недеља до краја уговора са Звездом. Дејан Станковић је у Лазаревцу имао… »
Звездин фудбалер у неверици: Ваљда ћу једног дана сазнати зашто не играм

Звездин фудбалер у неверици: Ваљда ћу једног дана сазнати зашто не играм

Вечерње новости 18.10.2021
Алекса Вукановић Јунак Звездиног меча у плеј-офу за Лигу шампиона против Јанг Бојса није изостао ове сезоне због повреде, већ је био у другом плану стручног штаба српског првака на челу са тренером Дејаном Станковићем. Последњи… »
Вукановић: Ваљда ћу једног дана сазнати зашто ме није било у тиму

Вукановић: Ваљда ћу једног дана сазнати зашто ме није било у тиму

Моззарт спорт 18.10.2021
“Тренуно не знам“, каже Звездин „специјалац“ након првих минута после 144 дана без утакмице на терену. Три године у Љутице Богдана, 78 утакмица и 14 голова. Међу њима и онај у ремију са Јанг Бојсом који је Црвену звезду одвео у… »
Вукановић: Ваљда ћу једног дана сазнати зашто не играм

Вукановић: Ваљда ћу једног дана сазнати зашто не играм

Спортски журнал 18.10.2021
Алекса Вукановић у Лазаревцу први пут у тиму Црвене звезде још од финала Купа Србије са Партизаном. Црвена звезда је већ у првом полувремену до ногу потукла недораслу Колубару, чиме је још једном шампион Србије показао сву… »
Звезди донео милионе и милионе - сад је незадовољан, тражи нови клуб!

Звезди донео милионе и милионе - сад је незадовољан, тражи нови клуб!

Спортске.нет 18.10.2021
Алекса Вукановић је један од јунака навијача Црвене звезде. Сетимо се краја августа 2019. године када је Вукановић постигао једини гол за Црвену звезду у плеј-офу квалификација за Лигу шампиона против Јанг Бојса, испоставило се… »

Вести дана »