Povezane vesti
Zoki Šumadinac RASKRINKAO Dalilu! Ima DOKAZE da je varala Dejana! (VIDEO)
Svet & Skandal 18.10.2021
Bivši zadrugar Zoki Šumadinac pojavio se u Šimanovcima kao podrška prijatelju Davoru Laziću, a tom prilikom je prokomentarisao i aktuelna dešavanja u Beloj kući. Zoki je šokirao sve u studiju kada se osvrnuo na odnos Dalile i Dejana Dragojevića i otkrio… »
Lom u zadruzi: Dejan polivao Dalilu, ukućani ga jedva smirili: Nova svađa zbog Filipa Cara
Blic 18.10.2021
Dejan Dragojević prišao je svojoj ženi Dalili Dragojević da je zagrli, što ona nije dozvolila, a on ju je nakon toga polio vodom. - Nemoj da me grliš. Posle sinoć nema potrebe da me grliš. Poniziš me na najgori mogući način, pa onda ustaneš i kažeš da… »
Presekao! Dejan vratio burmu dalili Zatekao je sa Carem, pa pobesneo: "Sram te bilo, kako možeš to da radiš?!"
Blic 18.10.2021
Turbulentan odnos bračnog para Dalile i Dejana Dragojevića danima je glavna tema u Beloj kući, a njihova poslednja rasprava dovela je do toga da je on svojoj supruzi vratio venčanu burmu i time, kako se čini, stavio tačku na njihov odnos. Naime, Dalila… »
On je novi vođa rijalitija: Lažni brat Darka Lazića izabrao ovog učesnika, o njegovoj burnoj prošlosti priča cela Zadruga…
Kurir 18.10.2021
Rijaliti "Zadruga" sinoć je napustio pevač Davor Lazić, a po svom izlasku, kako pravila nalažu, bira novog vođu. On je gostujući u studiju napisao pismo zadrugarima i otkrio da će ove sedmice vladati Sandi Kojić. - Moram da se zahvalim Davoru, on i ja… »
Dejan uhvatio dalilu i cara pa bacio burmu: Dosta mu je svega, neće da trpi! Definitivno se razvode?! (video)
Mondo 18.10.2021
Skandal u rijalitiju "Zadruga", pred kamerama puca brak koji su godinama gradili. Skandal u rijalitiju "Zadruga", pred kamerama puca brak koji su godinama gradili. Dalila Dragojević i Filip Car sreli su se ispred Bele kuće i nastavili raspravu koju su… »
Evo ko je ispao iz "zadruge 5" sinoć: Emotivan susret u studiju! Imao je šta da kaže o vezi maloletne Milice i Mensura
Blic 18.10.2021
Nominovani ukućani u "Zadruzi 5" prošle nedelje su billi Filip Car i Davor Lazić, a sa manje glasova publike Davor je sinoć napustio rijaliti. Davor je pobedio u igri za dupliranje glasova, ali je nakon dupliranja ipak imao samo 2% glasova publike, dok… »
Lažno se predstavljao, a SAD ispao iz rijalitija! On je napustio Belu kuću, pa otkrio tajne svih parova! (video)
Kurir 18.10.2021
Davor Lazić je napustio "Zadrugu", a u studiju su ga sačekali su ga članovi porodice i prijatelj Zoki Šumadinac, a imali su emotivni susret sa njim. On je dobio najmanji broj glasova, pa je otkrio šta misli o ljubavnom trouglu Dalila i Dejan Dragojević i… »
Vesti dana »

„Odsviran mu je kraj“: Reakcija Zukana Heleza na oduzimanje mandata Dodiku
Danas pre 35 minutajoš 48 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 29 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane