Повезане вести
Додик довео хармоникаша у Председништво БиХ
Политика 18.10.2021
САРАЈЕВО – Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, како је раније најавио, данас је у свој кабинет у Председништву БиХ у Сарајеву довео хармоникаша. Према фотографијама објављеним на твитер налогу његове СНСД, осим Додика… »
Додик у Предсједништву БиХ пјевао уз хармоникаша и алкохол
Слободна Европа 18.10.2021
У Сарајеву је у току сједница Предсједништва Босне и Херцеговине која се одржава иза затворених врата. Сниматељима и фотографима, иако је најављено, забрањен је улазак у зграду како би снимили почетак сједнице. Уочи сједнице… »
Додик испунио обећање - довео хармоникаша! Зградом Председништва БиХ у Сарајеву орила се песма - "Српкиња је мене мајка…
Србија данас 18.10.2021
Додик, министар вањске трговине и економских односа у Већу министара Сташа Кошарац и чланови Кабинета члана Предсједништва певали су познате хитове, међу којима су и "Српкиња је мене мајка родила. Члан Председништва БиХ Милорад… »
Додик довео хармоникаша у председништво: Комшић се уплашио од ''Српкиња је мене мајка родила'' (видео)
Правда 18.10.2021
Члан Председништва БиХ Милорад Додик данас је, како је и најавио прошле седмице, у свој кабинет у згради Председништва БИХ у Сарајеву довео хармоникаша. Око себе је окупио сараднике међу којима су његов саветник Радован… »
Додиково скрнављење Предсједништва БиХ: Хармоникаш и пиће
Ал Јазеера 18.10.2021
Како се види на снимку који је СНСД објавио на Твиттеру Додик у друштву њаближих сарадника, међу којима је и министар у Вијећу министара Сташа Коштарац, пјева у друштву харомоникаша. По завршетку сједнице Предсједништва БиХ… »
Додик довео хармоникаша у Председништво, па назвао мајку и певао јој "Рашири руке о мајко стара" (ВИДЕО)
РТВ 18.10.2021
САРАЈЕВО - Члан Председништва БиХ Милорад Додик данас је, како је и најавио прошле седмице, у свој кабинет у згради Председништва БИХ у Сарајеву довео хармоникаша. Око себе је окупио сараднике међу којима су његов саветник… »
"Пролазници уживају": Додик усред Сарајева запевао "Српкиња је мене мајка родила" (видео)
Блиц 18.10.2021
Видно расположен српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, заједно са присутнима, уз звуке хармонике запевао је песму "Српкиња је мене мајка родила". Са вером у Бога, мајка рађала, па ми душа као небо велика, певао је Додик у… »
"Ко пева зло не мисли": Додик довео хармоникаше у кабинет, па једну песму посветио мајци (видео)
Вечерње новости 18.10.2021
Фото СНСД У веселом расположењу Додик, министар спољне трговине и економских односа у Савету министара Сташа Кошарац и чланови Кабинета српског члана Председништва певали су познате хитове, међу којима су и "Српкиња је мене… »
Додик довео хармоникаша у зграду Председништва БиХ
Н1 Инфо 18.10.2021
Милорад Додик, члан Председништва Босне и Херцеговине, испунио је претходно дато обећање и довео хармоникаша у зграду Председништва БиХ. У понедељак се одржава седница Председништва БиХ, а Додик је раније у изјавама рекао да ће… »
"Српкиња је мене мајка родила" Додик испунио обећање, довео хармоникаша и запевао усред Председништва! (видео)
Ало 18.10.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик данас је у свој кабинет у зграду Председништва БиХ у Сарајеву довео хармоникаша, како је раније и најавио. У веселом расположењу Додик, министар спољне трговине и економских односа у… »
"Српкиња је мене мајка родила": Песма се ори зградом Председништва БиХ - Додик довео хармоникаше
Вечерње новости 18.10.2021
Фото СНСД У веселом расположењу Додик, министар спољне трговине и економских односа у Савету министара Сташа Кошарац и чланови Кабинета српског члана Председништва певали су познате хитове, међу којима су и "Српкиња је мене… »
Додик довео хармоникаша у Председништво: У Сарајеву одјекивало "Српкиња је мене мајка родила"
Телеграф 18.10.2021
Већ дуго се песме са лепшом темом нису чуле у Сарајеву, пише на Твитер налогу Додикове СНСД. Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, како је раније најавио, данас је у свој кабинет у Председништву БиХ у Сарајеву довео… »
„Српкиња је мене мајка родила“: Додик испунио обец́ање и запевао усред Председништва БиХ /видео/
Спутник 18.10.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик данас је у свој кабинет у зграду Председништва БиХ у Сарајеву довео хармоникаша, како је раније и најавио. У веселом расположењу Додик, министар спољне трговине и економских односа у… »
Додик испунио обећање: Довео хармоникаша у зграду Председништва БиХ (видео, фото)
Блиц 18.10.2021
Српски члан Председништва Милорад Додик испунио је обећање и довео хармоникаша у зграду Председништва БиХ. - Погодите пјесму. Управо у згради Председништва БиХ - написали су из СНСД кратко уз опис фотографија које су објавили на… »
ДОДИК довео хармоникаша у Председништво- ори се „Српкиња је мене мајка родила“!
У центар 18.10.2021
Вести дана »

Трамп и Меланија стигли у Велику Британију: Нема црвеног тепиха, а ево ко их је дочекао: Хеликоптером отишли до резистенције у центру града (фото)
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 10 сатијош 1 повезана