Повезане вести
Комшић поручује: "Лако је глумити мангупа! Ја нећу циркус"
Србија данас 18.10.2021
Фоторепортерима и камерманима данас није било дозвољено да уобичајено снимају почетак седнице Председништва БиХ. Председавајући Жељко Комшић, каже да је он наредио забрану у страху да се, како је рекао, ситуација "са… »
Комшић: Додик сам себе понизио доводећи хармоникаша у Председништво БиХ
Данас 18.10.2021
Председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је данас да је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик „сам себе понизио“, тиме што је у свој кабинет довео хармоникаша. „Лако је глумити мангупа, али последице тога могу… »
Проблем Додиков хармоникаш: Комшић забранио снимање седнице Председништва
Нова 18.10.2021
Фоторепортерима и камерманима данас није било дозвољено да уобичајено снимају почетак седнице Председништва БиХ, а председавајући Жељко Комшић, каже да је он наредио забрану у страху да се, како је рекао, ситуација "са… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 12 минутајош 32 повезане
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз минималне промене курса динара према евру
Наслови.аи пре 7 минутајош 33 повезане
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Н1 Инфо пре 12 сатијош 9 повезаних
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 47 минутајош 30 повезаних