Povezane vesti
Komšić poručuje: "Lako je glumiti mangupa! Ja neću cirkus"
Srbija danas 18.10.2021
Fotoreporterima i kamermanima danas nije bilo dozvoljeno da uobičajeno snimaju početak sednice Predsedništva BiH. Predsedavajući Željko Komšić, kaže da je on naredio zabranu u strahu da se, kako je rekao, situacija "sa harmonikašem" kojeg je u… »
Komšić: Dodik sam sebe ponizio dovodeći harmonikaša u Predsedništvo BiH
Danas 18.10.2021
Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je danas da je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik „sam sebe ponizio“, time što je u svoj kabinet doveo harmonikaša. „Lako je glumiti mangupa, ali posledice toga mogu biti… »
Problem Dodikov harmonikaš: Komšić zabranio snimanje sednice Predsedništva
Nova 18.10.2021
Fotoreporterima i kamermanima danas nije bilo dozvoljeno da uobičajeno snimaju početak sednice Predsedništva BiH, a predsedavajući Željko Komšić, kaže da je on naredio zabranu u strahu da se, kako je rekao, situacija "sa harmonikašem" kojeg je u… »
Vesti dana »

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Sremskoj Mitrovici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete
Blic pre 35 minutajoš 26 povezanih

Đilas: SSP podnela krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića i SNS
NIN pre 10 minutajoš 20 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih

Putin: Ruske oružane snage su potpuno porazile ukrajinske trupe u Kurskoj oblasti
Vesti online pre 1 satjoš 75 povezanih