Povezane vesti
Veza sa oženjenim, svađa sa teodorom džehverović: Milica Pavlović otvorila dušu, ovo je istina o svemu: "Neću da dajem…
Blic 18.10.2021
Svojevremeno su u javnosti kružile priče da je Milica Pavlović navodno bila u vezi sa oženjenim muškarcem koji ima troje dece, a pevačica je sada priznala da su je takve glasine izuzetno pogađale. - To je katastrofa, taj me tekst najviše pogodio -… »
Veza sa oženjenim, pa raskid sa vaterpolistom: Milica Pavlović nikad iskrenije o svojoj intimi - "To me je pogodilo!"
Mondo 18.10.2021
Milica Pavlović komentarisala priče o sebi. Milica Pavlović komentarisala priče o sebi. Milica Pavlović važi za pevačicu koja svoju brilijantnu karijeru nije gradila na skandalima, a svoj privatni, naročito ljubavni život se oduvek trudila da… »
Veza sa oženjenim, odnos sa džehvom, raskid sa vaterpolistom: Milica Pavlović otvorila dušu o intimnim detaljima iz…
Kurir 18.10.2021
Pevačica Milica Pavlović pričala je o najbolnijem naslovu u životu, kada se pisalo da je sa oženjenim čovekom i ocem troje dece. Milica je, ovom prilikom, otkrila i zbog čega je htela da se potuče s jednim momkom, ali i sve o sukobu sa Teodorom… »
ISPOVEST Vesne Zmijanac: „Ništa tužnije od pijane žene! I ja sam sklona tom poroku”
Svet & Skandal 18.10.2021
Vesne Zmijanac tokom svog burnog života prošla je kroz toliko neverovatnih situacija da bi o tome mogla mesecima da priča, a samo jednom prilikom otvorila je dušu i sve priznala: – Znala sam da odem na groblje na Bukulji, tamo sednem na grob neke… »
Vesti dana »
Italijanska vlada negira da je špijunirala novinare i aktiviste putem specijalnog softvera
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
„Hapšenja zbog EPS-a propaganda i stvaranje dimne zavese, prave rezultate nemoguće očekivati do kraja marta“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Pregovori o primirju u Ukrajini počinju „odmah“, kaže Tramp posle razgovora sa Putinom
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Zvezda ubedljivom pobedom do plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća
Danas pre 3 satajoš 1 povezana