Повезане вести
Веза са ожењеним, свађа са теодором џехверовић: Милица Павловић отворила душу, ово је истина о свему: "Нећу да дајем неком…
Блиц 18.10.2021
Својевремено су у јавности кружиле приче да је Милица Павловић наводно била у вези са ожењеним мушкарцем који има троје деце, а певачица је сада признала да су је такве гласине изузетно погађале. - То је катастрофа, тај ме текст… »
Веза са ожењеним, па раскид са ватерполистом: Милица Павловић никад искреније о својој интими - "То ме је погодило!"
Мондо 18.10.2021
Милица Павловић коментарисала приче о себи. Милица Павловић коментарисала приче о себи. Милица Павловић важи за певачицу која своју брилијантну каријеру није градила на скандалима, а свој приватни, нарочито љубавни живот се… »
ИСПОВЕСТ Весне Змијанац: „Ништа тужније од пијане жене! И ја сам склона том пороку”
Свет & Скандал 18.10.2021
Весне Змијанац током свог бурног живота прошла је кроз толико невероватних ситуација да би о томе могла месецима да прича, а само једном приликом отворила је душу и све признала: – Знала сам да одем на гробље на Букуљи, тамо… »
Веза са ожењеним, однос са џехвом, раскид са ватерполистом: Милица Павловић отворила душу о интимним детаљима из живота!…
Курир 18.10.2021
Певачица Милица Павловић причала је о најболнијем наслову у животу, када се писало да је са ожењеним човеком и оцем троје деце. Милица је, овом приликом, открила и због чега је хтела да се потуче с једним момком, али и све о… »
Вести дана »
У Србији почело пријављивање нелегалних објеката по новом закону
Глас Зајечара пре 48 минутајош 49 повезаних
Америчке санкције НИС-у трају 61 дан: Почео састанак председника Србије са тимовима за енергетску безбедност
Еуроневс пре 3 минутајош 27 повезаних
Расте број жртава у новом рату: Броје се мртви, подигнути и борбени авиони
Б92 пре 13 минутајош 32 повезане