Povezane vesti
Veza sa oženjenim, svađa sa teodorom džehverović: Milica Pavlović otvorila dušu, ovo je istina o svemu: "Neću da dajem nekom…
Blic 18.10.2021
Svojevremeno su u javnosti kružile priče da je Milica Pavlović navodno bila u vezi sa oženjenim muškarcem koji ima troje dece, a pevačica je sada priznala da su je takve glasine izuzetno pogađale. - To je katastrofa, taj me tekst najviše pogodio - rekla… »
Veza sa oženjenim, pa raskid sa vaterpolistom: Milica Pavlović nikad iskrenije o svojoj intimi - "To me je pogodilo!"
Mondo 18.10.2021
Milica Pavlović komentarisala priče o sebi. Milica Pavlović komentarisala priče o sebi. Milica Pavlović važi za pevačicu koja svoju brilijantnu karijeru nije gradila na skandalima, a svoj privatni, naročito ljubavni život se oduvek trudila da sakrije od… »
ISPOVEST Vesne Zmijanac: „Ništa tužnije od pijane žene! I ja sam sklona tom poroku”
Svet & Skandal 18.10.2021
Vesne Zmijanac tokom svog burnog života prošla je kroz toliko neverovatnih situacija da bi o tome mogla mesecima da priča, a samo jednom prilikom otvorila je dušu i sve priznala: – Znala sam da odem na groblje na Bukulji, tamo sednem na grob neke babe i… »
Veza sa oženjenim, odnos sa džehvom, raskid sa vaterpolistom: Milica Pavlović otvorila dušu o intimnim detaljima iz života!…
Kurir 18.10.2021
Pevačica Milica Pavlović pričala je o najbolnijem naslovu u životu, kada se pisalo da je sa oženjenim čovekom i ocem troje dece. Milica je, ovom prilikom, otkrila i zbog čega je htela da se potuče s jednim momkom, ali i sve o sukobu sa Teodorom… »
Vesti dana »
Izricanje presude bivšim vođama OVK u Hagu počinje u 10 sati i trajaće do podne
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 24 povezane
Na manjinskoj listi Rasima Ljajića 12 južnjaka, Vranjanci najzastupljeniji
Južne vesti pre 26 minutajoš 23 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 31 minutajoš 21 povezana
uživo Novi razvoj rata sa Iranom: Eksplozije na iranskom ostrvu Kešm, Teheran tvrdi da je oborio američki dron
NIN pre 51 minutajoš 12 povezanih
Proglašena akcija "Vihor"! Detalji pucnjave u Beogradu: Napadač sačekao muškarca (41) u hodniku zgrade, pa pucao na njega i ranio
Blic pre 56 minutajoš 25 povezanih