Povezane vesti

Dodik: Nisam protiv Islamske zajednice, ali sam protiv favorizovanja jedne verske zajednice

Dodik: Nisam protiv Islamske zajednice, ali sam protiv favorizovanja jedne verske zajednice

Beta video 18.10.2021
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je dalje rekao da ključna tačka današnje sednice Predsedništva bila u vezi sa potpisivanjem ugovora BiH i Islamske verske zajednice u BiH, o čemu je odlučivanje odloženo za sledeću sedmicu… »
Dodik:Zadržao sam svoj stav, o tačkama dnevnog reda Predsedništva će odlučivati Narodna skupština RS

Dodik:Zadržao sam svoj stav, o tačkama dnevnog reda Predsedništva će odlučivati Narodna skupština RS

Beta video 18.10.2021
BANJALUKA - ``Sednica Predsedništva je održana i ja sam nastavio sa svojim odnosom prema tačkama dnevnog reda, tako da će Narodna skupština RS na svojim sednicama odlučivati o tim tačkama``, kazao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik… »
Komšić: Dodik glasao protiv svih odluka, ugovor sa Islamskom zajednicom delikatna stvar

Komšić: Dodik glasao protiv svih odluka, ugovor sa Islamskom zajednicom delikatna stvar

Beta video 18.10.2021
SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić ocenio je da se srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ``svojim potezima saterao u ćošak, Mi možemo ići da jedni drugima podmećemo noge, ali cenu toga plaćaju… »
Dodik stavio veto na neke odluke Predsedništva BiH, Komšić – saterao se u ćošak

Dodik stavio veto na neke odluke Predsedništva BiH, Komšić – saterao se u ćošak

N1 Info 18.10.2021
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić izjavio je posle sednice Predsedništva da je srpski član tog tela Milorad Dodik danas glasao protiv seta odluka koje se odnose na spoljnu politiku BiH i na njih stavio veto. Dodik je… »
Dodik o harmonikašu: U čemu je problem, jednom sam sa Komšićem pio rakiju

Dodik o harmonikašu: U čemu je problem, jednom sam sa Komšićem pio rakiju

N1 Info 18.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nije nikakav skandal to što je doveo harmonikaša u Predsedništvo BiH i što je, uz pesmu, viskijem nazdravio svojim stranačkim kolegama, navodeći da su on i hrvatski član Predsedništva BiH… »
Dodik: Bio sam protiv svih tačaka dnevnog reda

Dodik: Bio sam protiv svih tačaka dnevnog reda

RTV 18.10.2021
ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je na danas održanoj sednici Predsedništva bio protiv svih tačaka dnevnog reda. "Sednica je održana. Nisam prihvatio tačke dnevnog reda. Na sednici Narodne skupštine… »
„Bio sam protiv svih tačaka dnevnog reda“: Dodikovo obraćanje posle sednice Predsedništva BiH /video/

„Bio sam protiv svih tačaka dnevnog reda“: Dodikovo obraćanje posle sednice Predsedništva BiH /video/

Sputnik 18.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik istakao je na konferenciji za novinare da je danas na sednici Predsedništva bio protiv svih tačaka dnevnog reda. "Sednica je održana. Nisam prihvatio tačke dnevnog reda. Na sednici Narodne skupštine… »
Dodik odgovorio na napade oko harmonikaša: Komšić i ja smo pili rakiju u DŽaferovićevom kabinetu!

Dodik odgovorio na napade oko harmonikaša: Komšić i ja smo pili rakiju u DŽaferovićevom kabinetu!

Večernje novosti 18.10.2021
Foto SNSD Kako kaže, u pitanju je njegov prijatelj iz Banjaluke. – Ne vidim ništa nenormalno. Oni koji pokušavaju da naprave zategnutu ratnu atmosferu, nema razloga za to. Niko ne priziva sukobe, osim nekih bolesnih glava. Mislim da su bile lepe… »

Vesti dana »