Повезане вести

Додик:Задржао сам свој став, о тачкама дневног реда Председништва ће одлучивати Народна скупштина РС

Додик:Задржао сам свој став, о тачкама дневног реда Председништва ће одлучивати Народна скупштина РС

Бета видео 18.10.2021
БАЊАЛУКА - ``Седница Председништва је одржана и ја сам наставио са својим односом према тачкама дневног реда, тако да ће Народна скупштина РС на својим седницама одлучивати о тим тачкама``, казао је српски члан Председништва БиХ… »
Додик: Нисам против Исламске заједнице, али сам против фаворизовања једне верске заједнице

Додик: Нисам против Исламске заједнице, али сам против фаворизовања једне верске заједнице

Бета видео 18.10.2021
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик је даље рекао да кључна тачка данашње седнице Председништва била у вези са потписивањем уговора БиХ и Исламске верске заједнице у БиХ, о чему је одлучивање одложено за… »
Комшић: Додик гласао против свих одлука, уговор са Исламском заједницом деликатна ствар

Комшић: Додик гласао против свих одлука, уговор са Исламском заједницом деликатна ствар

Бета видео 18.10.2021
САРАЈЕВО - Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић оценио је да се српски члан Председништва БиХ Милорад Додик ``својим потезима сатерао у ћошак, Ми можемо ићи да једни другима подмећемо ноге, али цену тога… »
Додик ставио вето на неке одлуке Председништва БиХ, Комшић – сатерао се у ћошак

Додик ставио вето на неке одлуке Председништва БиХ, Комшић – сатерао се у ћошак

Н1 Инфо 18.10.2021
Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић изјавио је после седнице Председништва да је српски члан тог тела Милорад Додик данас гласао против сета одлука које се односе на спољну политику БиХ и на њих… »
Додик о хармоникашу: У чему је проблем, једном сам са Комшићем пио ракију

Додик о хармоникашу: У чему је проблем, једном сам са Комшићем пио ракију

Н1 Инфо 18.10.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да није никакав скандал то што је довео хармоникаша у Председништво БиХ и што је, уз песму, вискијем наздравио својим страначким колегама, наводећи да су он и хрватски члан… »
Додик: Био сам против свих тачака дневног реда

Додик: Био сам против свих тачака дневног реда

РТВ 18.10.2021
ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик истакао је да је на данас одржаној седници Председништва био против свих тачака дневног реда. "Седница је одржана. Нисам прихватио тачке дневног реда. На седници… »
„Био сам против свих тачака дневног реда“: Додиково обрац́ање после седнице Председништва БиХ /видео/

„Био сам против свих тачака дневног реда“: Додиково обрац́ање после седнице Председништва БиХ /видео/

Спутник 18.10.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик истакао је на конференцији за новинаре да је данас на седници Председништва био против свих тачака дневног реда. "Седница је одржана. Нисам прихватио тачке дневног реда. На седници… »
Додик одговорио на нападе око хармоникаша: Комшић и ја смо пили ракију у Џаферовићевом кабинету!

Додик одговорио на нападе око хармоникаша: Комшић и ја смо пили ракију у Џаферовићевом кабинету!

Вечерње новости 18.10.2021
Фото СНСД Како каже, у питању је његов пријатељ из Бањалуке. – Не видим ништа ненормално. Они који покушавају да направе затегнуту ратну атмосферу, нема разлога за то. Нико не призива сукобе, осим неких болесних глава. Мислим… »

Вести дана »