Povezane vesti
Bolsonaro priznao da ponekad plače u kupatilu: Moja žena to ne zna
Nova 18.10.2021
Brazilski predsednik i konzervativac Žair Bolsonaro čija je popularnost u najvećem padu otkad je stupio na poziciju predsednika, priznao je da plače u kupatilu kada donosi teške odluke, piše El Mundo. Naime, Bolsonaro je na konferenciji pred jednom… »
Bolsonaro otvorio dušu: Plačem u kupatilu kad donosim teške odluke, moja žena to ne zna i ima sasvim drugačiju predstavu o meni…
Kurir 18.10.2021
Brazilski predsednik Žair Bolsonaro otvorio je dušu pred jednom evangelističkom zajednicom i otkrio da nije takav mačo tip, kakvim se prikazuje. Bolsonaro, čija je popularnost u najvećem padu otkad je stupio na poziciju predsednika, pokušao je da prikupi… »
Vesti dana »
Izbori u Rusiji nisu nikog iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti: BBC urednik
BBC News pre 53 minutajoš 25 povezanih
Za 6.000 dinara prijavilo se 1,69 miliona građana: Rok ističe večeras, Mali otkrio kada kreće isplata
NIN pre 23 minutajoš 24 povezane
Stižu nam hladna jutra i oblačno vreme, evo gde će biti padavina: RHMZ najavljuje dolazak prave jeseni
Mondo pre 33 minutajoš 24 povezane
Danas je Mala Gospojina: Veruje se da današnje vreme otkriva kakvi će biti jesen i zima
Glas Šumadije pre 53 minutajoš 17 povezanih