Povezane vesti
Partizan je najbolji na svetu, ovo je dokaz: Otkriven strašan podatak - Zvezda je peta, a iza su Siti, Bajern, PSŽ...
Mondo 18.10.2021
Fudbalska opservatorija CIES je objavila vrlo zanimljivo istraživanje. Fudbalska opservatorija CIES je objavila vrlo zanimljivo istraživanje. Ne zvuči ovo loše: Partizan je najbolji na svetu, a Crvena zvezda je na petom mestu. Tako kaže istraživanje… »
Partizan najbolji na svetu po procentu stvorenih velikih šansi
Mozzart sport 18.10.2021
Crno-beli imaju racio 5,00, Crvena zvezda na petom mestu sa 3,67, po istraživanju Fudbalske opservatorije (CIES). Partizan najbolji na svetu! Crno-beli ispred 679 klubova na planeti! Zvuči nestvarno, pogotovo kada je fudbal u pitanju, ali tako govori… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana