Povezane vesti
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Politika 18.10.2021
NjUJORK - Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao” ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na… »
Tramp O vakcinaciji: Šta on ne bi uradio?
Pravda 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, "prodao" ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Nova 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv koronavirusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao“ ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi Pravnog i Poljoprivrednog šetnjom obeležili godinu dana od blokada
RTV pre 9 minutajoš 28 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 24 minutajoš 40 povezanih
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 5 satijoš 27 povezanih
Za postupak legalizacije prijavljeno više od 45.000 objekata, ministarka Sofronijević objasnila i šta raditi ako na 1 placu ima više izgrađenih jedinica
Dnevnik pre 1 satjoš 55 povezanih
Od Kruševca do Minhena! Srbin postaje prvi čovek BMW-a! Milan Nedeljković generalni direktor nemačkog giganta
Alo pre 5 satijoš 34 povezane