Povezane vesti
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Politika 18.10.2021
NjUJORK - Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao” ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na… »
Tramp O vakcinaciji: Šta on ne bi uradio?
Pravda 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, "prodao" ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Nova 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv koronavirusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao“ ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Vesti dana »
RHMZ izdao dramatično upozorenje zbog požara Helikopteri u pripravnosti! Vetar preti da ponovo probudi vatreni pakao u Deliblatskoj peščari
Blic pre 3 satajoš 44 povezane
Broj žrtava u Nepalu posle kataklizme porastao na 579, blizu 3.000 nestalih
Blic pre 1 danjoš 28 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog za pripremu fišinga i hakerskih napada
RTV pre 6 satijoš 29 povezanih
Opozicija o Užicu: Vučić bez policijskih kordona i SNS batinaša ne može da održi miting
N1 Info pre 6 satijoš 47 povezanih
Počeo Niški filmski festival u organizaciji glumaca uz uzvike „pumpaj“ iz publike, kišu i brojne zvezde na crvenom tepihu
Južne vesti pre 1 danjoš 23 povezane