Povezane vesti
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Politika 18.10.2021
NjUJORK - Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao” ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na… »
Tramp O vakcinaciji: Šta on ne bi uradio?
Pravda 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, "prodao" ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Nova 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv koronavirusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao“ ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Vesti dana »
Menadžer u medijima sa više od 25 godina iskustva: Ko je Stevica Smederevac, novi predsednik Saveta REM-a?
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih
"Verujem da ćemo ubrzati put ka članstvu u EU" Vučić u Njujorku razgovarao sa Ursulom fon der Lajen: "Zahvalio sam joj za sve što je činila za Srbiju" (foto)
Blic pre 30 minutajoš 53 povezane
Da li vam je legla uplata? Skoro 4,9 miliona građana danas dobilo novac! Evo kako se odvija isplata 6.000 dinara
Dnevnik pre 1 satjoš 77 povezanih
Detalji drame u Novom Sadu: Učenica rekla zbog čega je ponela nož u školu
B92 pre 1 satjoš 21 povezana