Povezane vesti
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Politika 18.10.2021
NjUJORK - Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao” ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na… »
Tramp O vakcinaciji: Šta on ne bi uradio?
Pravda 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, "prodao" ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Nova 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv koronavirusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao“ ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Vesti dana »
Meč godine: Atomska košarka Jokića i "brutalni" Vembanjama - utakmica za sva vremena VIDEO
B92 pre 6 satijoš 10 povezanih
Na današnji dan, 5. april: Umro Kornelije Stanković, otvorene prve Olimpijske igre moderne epohe...
N1 Info pre 18 minutajoš 3 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 3 minutajoš 2 povezane
Tramp se hitno oglasio: Evo šta se dešava sa pilotom američog aviona oborenog u Iranu (foto)
Večernje novosti pre 8 minutajoš 5 povezanih