Povezane vesti
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Politika 18.10.2021
NjUJORK - Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao” ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na… »
Tramp O vakcinaciji: Šta on ne bi uradio?
Pravda 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv korona virusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, "prodao" ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Tramp: Da sam ja predsednik, vakcine ne bi bile obavezne
Nova 18.10.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da, da je on još uvek na funkciji, ne bi propisao da vakcine protiv koronavirusa budu obavezne, već bi ih, umesto toga, „prodao“ ljudima, u smislu da se vakcinacija temelji na dobrovoljnoj bazi… »
Vesti dana »

Nižu se hitna upozorenja RHMZ! Ovo je najnovije: U naredna 2 sata ovi delovi Srbije da se spreme za obilan pljusak, grmljavinu i jak vetar!
Blic pre 10 minutajoš 78 povezanih

Krem de la krem estrade na veselju Saše matića! Ova pevačica liči na zavodljivu profesorku, Ilda Šaulić izdominirala, a tu je i naslednik Saše Popovića (foto)
Kurir pre 6 minutajoš 29 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 2 satajoš 41 povezana

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Zbrka oko navodnih ugraviranih slogana transrodnog i antifašističkog sadržaja na pušci i mecima kojima je ubijen Čarli Kirk
Nova pre 36 minutajoš 18 povezanih